Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τούτο το άρθρο είναι αφιερωμένο στις γυναίκες της υπαίθρου, που ασχολούνται ακόμη φτιάχνοντας αγνές παραδοσιακές τροφές για όλο τον χρόνο, είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα Ρεβίθια και η ιστορία τους Η καλλιέργεια του ρεβιθιού ήταν γνωστή από αρχαιοτάτους χρόνους στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο. Το κέντρο καταγωγής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίπα να μην γκρινιάξω για τον καιρό αλλά τί να κάνω που μας έχει αλλάξει τα φώτα; Που μας έχει μουρλάνει με τις ιδιοτροπίες του; Αυτό το χειμώνα δεν μπορείτε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίπα να μην γκρινιάξω για τον καιρό αλλά τί να κάνω που μας έχει αλλάξει τα φώτα; Που μας έχει μουρλάνει με τις ιδιοτροπίες του; Αυτό το χειμώνα δεν μπορείτε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά ρεβίθια: 500 γρ. κρεμμύδια ξερά: 2 κομμένα σε λεπτές φέτες καρότα: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλάτι: 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΤα Ρεβίθια και η ιστορία τους Η καλλιέργεια του ρεβιθιού ήταν γνωστή από αρχαιοτάτους χρόνους στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο. Το κέντρο καταγωγής βρίσκεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜοναδική συνταγή για να απολαύσετε τα ρεβίθια σας. Συνταγή : Mime.com Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10 ώρες, Μαγείρεμα 40΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr500 γρ ρεβίθια 1 μεγάλο κρεμμύδι 200 ml ελαιόλαδο 2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη 2 φύλλα δάφνης 1 κ.γ. αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι 1/2 κουταλάκι γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜουσκεύουμε 400-500 γραμ. ρεβύθια αποφλειωμένα, όλη νύχτα, σε αρκετό νερό με 3-4 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα (Δείτε την Συνταγή για Ρεβυθοκεφτέδες ).[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΆλλο ποστ ετοίμαζα και άλλο βάζω. Είπα να συνεχίσω με ένα νηστίσιμο φαγητό και να βάλω αυτό που προετοίμαζα, την επόμενη εβδομάδα. Έτσι κι αλλιώς, 2 χρόνια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜουσκεύουμε 400-500 γραμ. ρεβύθια αποφλειωμένα, όλη νύχτα, σε αρκετό νερό με 3-4 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα (Δείτε την Συνταγή για Ρεβυθοκεφτέδες ).[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr