Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Η κοτόσουπα αυγολέμονο είναι τοποθετημένη στο μυαλό των περισσότερων ως ένα χειμωνιάτικο φαγητό θαλπωρής που μας κάνει καλό, ειδικά όταν είμαστε άρρωστοι.[...]
Πηγή: caruso.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο ή σκορδόλαδο 2 κρεμμύδια 2 πράσα 2 καρότα 2 κλωνάρια σέλερι 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. ψιλές φακές 1 συσκευασία αποφλοιωμένες ολόκληρες[...]
Πηγή: argiro.gr3 μέτρια κρεμμύδια, σε ψιλές φέτες 2 πράσα (το λευκό και το πολύ τρυφερό πράσινο μέρος), σε λεπτές ροδέλες 1 κουτ. σούπας αλεύρι 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου ή[...]
Πηγή: gastronomos.gr1/4 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 4 μεγάλα πράσα (το λευκό και το πράσινο τρυφερό μέρος), ψιλοκομμένα 3 πατάτες μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικής[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια την Ανθή Πρώτα θα σας συστήσω δυο υλικά: Brassica napus ssp. rapifera Τόσο άγνωστο μας είναι που ούτε ονομασία δεν έχει στα ελληνικά. Εγώ το γνώρισα[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 1 πράσο, κομμένο σε ροδέλες 1 κρεμμύδι, χοντροκομμένο 1 πράσινο μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[Shutterstock] Αυτή την πατατόσουπα την έφτιαξα για πρώτη φορά μια μέρα που μας είχε ρίξει στο κρεβάτι ένα γερό κρυολόγημα και ήταν πραγματικά ότι πιο comfort[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι περισσότερες σούπες βελουτέ με κουνουπίδι που θα δείτε είναι σε γενικές γραμμές κατάλευκες ή ανοιχτό κρεμ-μπεζ χρώμα. Γιατί η συνήθης πρακτική είναι να[...]
Πηγή: caruso.grΗ κρέμα σκόρδου (cream of garlic) είναι μια ασυνήθιστη βελουτέ σούπα με βαθιά, νοστιμιά και προφανείς εντάσεις, λόγω του βασικού της υλικού. Ενδείκνυται για[...]
Πηγή: caruso.gr