Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
300 γρ. τραχανάς της αρεσκείας μας 300 ml φρέσκο γάλα, πλήρες 5 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 400 γρ. λουκάνικο χωριάτικο της αρεσκείας μας, κομμένα σε[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τον τραχανά 1½ φλιτζ. τσαγιού ξινός τραχανάς 4 φλιτζ. τσαγιού νερό ή σπιτικός ζωμός λαχανικών (δείτε πώς φτιάχνουμε πατώντας εδώ ) ελάχιστο αλάτι,[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 πατάτες (κατά προτίμηση βιολογικές) 2 καρότα (κατά προτίμηση βιολογικά) 1 μικρή σελινόριζα 1 πράσο (και το πράσινο μέρος) 6 - 7 φύλλα λάχανου 4 κλωναράκια[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4 πράσα, σε λεπτές φέτες 2 κλωνάρια σέλερι (με τα φύλλα[...]
Πηγή: gastronomos.gr5 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε λεπτά φετάκια 3 κουτ. σούπας βούτυρο της αρεσκείας μας (ή 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο - με άλλο γευστικό αποτέλεσμα) 2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: gastronomos.gr40 ml λάδι 4 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα ή 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κιλό σπανάκι κατεψυγμένο (σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ 200 γρ. αρακά, κατεψυγμένο 400 ml ζεστό νερό 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν φρέσκο, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr1/4 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 4 μεγάλα πράσα (το λευκό και το πράσινο τρυφερό μέρος), ψιλοκομμένα 3 πατάτες μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικής[...]
Πηγή: gastronomos.gr5 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλές φέτες 100 ml ελαιόλαδο (ή μισό-μισό με βούτυρο αγελαδινό για πιο κλασικό... γαλλικό αποτέλεσμα) 150 ml κόκκινο[...]
Πηγή: gastronomos.gr50 γρ. βούτυρο ή ελαιόλαδο 500 γρ. καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτά φετάκια κύμινο ή κόλιανδρο, σε σκόνη 500 ml[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 μέτρια κρεμμύδια, σε ψιλές φέτες 2 πράσα (το λευκό και το πολύ τρυφερό πράσινο μέρος), σε λεπτές ροδέλες 1 κουτ. σούπας αλεύρι 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου ή[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια, σε μέτρια κομμάτια 3 κλωνάρια σέλερι, σε μέτρια κομμάτια 2 μεγάλα καρότα, σε μέτρια κομμάτια 2 μεγάλες πατάτες,[...]
Πηγή: gastronomos.gr50 ml ελαιόλαδο 1 κιλό παντζάρια, καθαρισμένα και τριμμένα (χρησιμοποιούμε τα ωμά και όχι τις συσκευασίες κενού με έτοιμα καθαρισμένα και μαγειρεμένα[...]
Πηγή: gastronomos.grτα μπουκετάκια από 2 μεγάλα μπρόκολα 2 μέτριες πατάτες (κατά προτίμηση βιολογικές), κομμένες σε κυβάκια 2 πράσα (μόνο το άσπρο μέρος), σε ροδέλες 1,2 lt[...]
Πηγή: gastronomos.gr14 κουτ. σούπας γλυκός τραχανάς (Ηπειρώτικος) 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου 10-12 στίγματα κρόκου Κοζάνης 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 100 γρ. φέτα τριμμένη αλάτι,[...]
Πηγή: gastronomos.grπερίπου 1 κιλό κολοκύθα, καθαρισμένη , κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, στα 6 2 μεσαία καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, σε μέτρια κομμάτια[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 ξερό κρεμμύδι, σε φετάκια ή καρέ 1 πράσο, ψιλοκομμένο 2 κλωνάρια σέλερι, σε κομματάκια 1/2 φλιτζ. τσαγιού αρακάς κατεψυγμένος 1/2 φλιτζ. τσαγιού φασολάκια,[...]
Πηγή: gastronomos.gr50 ml ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο μας αρέσει) 1 γεμάτη κουτ. σούπας πελτές ντομάτας (κατά προτίμηση διπλής[...]
Πηγή: gastronomos.gr