Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Η σάλτσα Marchand de Vin (Μαρσάν ντε βεν = έμπορος κρασιών) είναι μια κλασική σάλτσα της Γαλλικής μαγειρικής που είθισται να συνδυάζεται με entrecôte[...]
Πηγή: caruso.grΟ συνδυασμός σπανάκι με ταχίνι είναι προφανώς σούπερ υγιεινός και θρεπτικός, αλλά το ερώτημα είναι αν μπορεί να παράξει ένα νόστιμο μεζέ; Μια πρόκληση που[...]
Πηγή: caruso.grΤα αλείμματα με πιπεριές Φλωρίνης τα βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέροντα, ειδικά από τότε που επισκέφτηκα τον μαγευτικό νομό Φλώρινας και τοπικούς παραγωγούς με[...]
Πηγή: caruso.grΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.grΗ εποχή των σπαραγγιών έφτασε και έψαχνα εδώ και μέρες αφορμή για μια νέα συνταγή με πρωτότυπη ιδέα, ώστε να την γιορτάσω. Οπότε χτες μόλις, η λαχτάρα να γευτώ[...]
Πηγή: caruso.grΜε το νέο μυστικό για κρεμώδεις πουρέδες να βρίσκεται στη χρήση φυσικού λευκού τυριού κρέμας, στο σημερινό άρθρο θα προσθεσουμε άλλες δυο δημιουργικές συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grΟ πουρές είναι συνήθως το απόλυτο συνοδευτικό θαλπωρής σε πιάτα με αγαπημένες γεύσεις, αναλαμβάνοντας το υποχωρητικό ρόλο της ανύψωσής τους στο πάνθεον της[...]
Πηγή: caruso.grH Sandefjord Smør είναι μια κλασική Νορβηγική σάλτσα βουτύρου που πάει πολύ με ψάρι και δη σολομό. Και αν δε ξέρουν οι Νορβηγοί από σολομό, τότε ποιος ξέρει;[...]
Πηγή: caruso.gr