λικερ ροδι με βοτκα | πως γινεται η καρμποναρα | φαγητό με μελιτζάνες | σως για σαλατα λαχανο | τυροψωμο με μαγια | συνταγες με μελιτζανες αργυρω | γλυκα με μπανανα | σμουθι ροδακινο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλτσες, ντρεσινγκ, dips χωρις αβοκαντο

Βρέθηκαν 18 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ντιπ με κοπανιστή, του ντιμπέιτ και των εκλογών

Η κοπανιστή το κάνει πικάντικο, το γιαούρτι το δροσίζει, το κατίκι του δίνει σπιρτάδα. Είναι ένα πεντανόστιμο ντιπ που ταιριάζει πολύ με πολύχρωμα λαχανικά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπεσαμέλ ξέρετε να φτιάχνετε;

[Shutterstock] Η μπεσαμέλ είναι βασική σάλτσα στη μαγειρική, γαλλικής προέλευσης. Και χωρίς μπεσαμέλ μουσακάς, παστίτσιο, παπουτσάκια ή χουνκιάρ δεν γίνεται.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πέστο μου με φιστίκι

Η ιστορία είναι αληθινή και μου την έχει διηγηθεί φίλος αυτόπτης / αυτήκοος μάρτυρας. Προετοιμαζόμενος να γυρίσει τον «Μεγάλο Ερωτικό» του, ο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πέστο:  πάει παντού και ευωδιάζει καλοκαίρι

Βροχές και κρύο, κατήφεια και μελαγχολία όμως, παραδόξως, για πρώτη χρονιά ο πλατύφυλλος βασιλικός μου ζει και βασιλεύει, επιβεβαιώνοντας το όνομά του. Θα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πουρές με λάδι και σκόρδο

Αφού μιλάμε για αγαπημένες συνταγές με πατάτες θα σας πω και για τούτη, που δεν μετράει καν ως γουρουνιά, εφόσον το λάδι είναι πολύ πιο υγιεινό από το βούτυρο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πουρές μελιτζάνας με μπεκρή μεζέ

H καλύτερη ώρα της φλάσκας μελιντζάνας. Δεν τολμώ να ονομάσω το σημερινό μας φαγητό χιουνκιάρ μπεγιεντί - ενώ περί αυτού πάνω-κάτω πρόκειται - , διότι σε ένα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πράσινος πουρές ή φάβα από μπιζέλια;

Διαλέγετε και παίρνετε – έτσι κι αλλιώς σε μετα-μνημονιακή φάση των «θεσμών» βρισκόμαστε, γι' αυτό άλλοι το λένε πράσινο πουρέ και άλλοι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πικάντικη σάλτσα για περιπόθητες μακαρονάδες

Όσες και να έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετές: σάλτσες και αλείμματα, φυλαγμένα στο βαζάκι, επί τούτου ή γιατί τα ξέχασες, και τη στιγμή που ετοιμάζεσαι για ένα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πέστο... κι έγινε, με ρόκα

Τα μακαρόνια, νομίζω, αρέσουν σε όλους και αν όχι σε όλους, στους περισσότερους. Με σάλτσα ή όχι, με λαχανικά διάφορα, με κρέας και θαλασσινά, ακόμα και με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γλυκοπικάντικη σάλτσα με καυτερή πιπεριά,[...]

[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Υγιεινό ντιπ ρέβας για ...ανάλαφρη παρέα!

photo: Εύη Σκούρα Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα «ταπεινό» λαχανικό, τη ρέβα. Αυτή την ρίζα, που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τρώγεται, και που ακόμα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κέτσαπ... από τον τόπο μου

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy