Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Η κοπανιστή το κάνει πικάντικο, το γιαούρτι το δροσίζει, το κατίκι του δίνει σπιρτάδα. Είναι ένα πεντανόστιμο ντιπ που ταιριάζει πολύ με πολύχρωμα λαχανικά[...]
Πηγή: bostanistas.gr[Shutterstock] Η μπεσαμέλ είναι βασική σάλτσα στη μαγειρική, γαλλικής προέλευσης. Και χωρίς μπεσαμέλ μουσακάς, παστίτσιο, παπουτσάκια ή χουνκιάρ δεν γίνεται.[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Δεν είναι όλοι του γλυκού σ΄ αυτή τη ζωή. Αν και η σοκολάτα είναι ο κυρίαρχος της γης από την ανακάλυψή της μέχρι και σήμερα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφού μιλάμε για αγαπημένες συνταγές με πατάτες θα σας πω και για τούτη, που δεν μετράει καν ως γουρουνιά, εφόσον το λάδι είναι πολύ πιο υγιεινό από το βούτυρο[...]
Πηγή: bostanistas.grH καλύτερη ώρα της φλάσκας μελιντζάνας. Δεν τολμώ να ονομάσω το σημερινό μας φαγητό χιουνκιάρ μπεγιεντί - ενώ περί αυτού πάνω-κάτω πρόκειται - , διότι σε ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιαλέγετε και παίρνετε – έτσι κι αλλιώς σε μετα-μνημονιακή φάση των «θεσμών» βρισκόμαστε, γι' αυτό άλλοι το λένε πράσινο πουρέ και άλλοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσες και να έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετές: σάλτσες και αλείμματα, φυλαγμένα στο βαζάκι, επί τούτου ή γιατί τα ξέχασες, και τη στιγμή που ετοιμάζεσαι για ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με[...]
Πηγή: bostanistas.gr