Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 105 συνταγές
Για 2-4 άτομα 80 γραμμάρια καβουρδισμένο κουκουνάρι 25 γραμμάρια παρμεζάνα (τριμμένη) 25 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο) 2 σκελίδες σκόρδο (χοντροκομμένο) 1[...]
Πηγή: sidagi.gr1 βάζο λιαστές ντομάτες 1 φλιτζ. φύλλα βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τις λιαστές ντομάτες[...]
Πηγή: cooklos.gr30 gr τριμμένο τυρί Πεκορίνο 70 με 80 gr τριμμένο τυρί Παρμεζάνα 100 ml παρθένο ελαιόλαδο 15 gr κουκουνάρι 50 gr βασιλικός πλατύφυλλος (μόνο τα φύλλα χωρίς[...]
Πηγή: cooktherapy.grμισό φλυτζ. λάδι 1/4 κ. σ. φρέσκο ή αποξηραμένο βασιλικό 1/4 φλυτζ. μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο μισό κ. γλ. αλάτι μισό φλυτζ. κουκουνάρι 1 κ. σ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 φλιτζ. βασιλικός φρέσκος (μόνο φύλλα) ¼ φλιτζ. κουκουνάρι ψημένο 2 σκελίδες σκόρδο ⅔ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ¼ κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κούπα κρέμα γάλακτος 1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα 1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο 1/4 φλιτζανιού βούτυρο 1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό Εκτέλεση Ζεσταίνουμε[...]
Πηγή: sidagi.grΤο πέστο βασιλικού είναι τόσο εύκολο να το κάνετε με ένα multi και να αιχμαλωτίσετε τέλεια το καλοκαίρι μέσα του. Ο συνηθέστερος τρόπος για να απολαύσετε το[...]
Πηγή: e-syntages.grΟ Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας των Ιταλών.[...]
Το πέστο είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να παίζετε με διαφορετικές γεύσεις. Το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι εξαιρετικά απλό να το[...]
Πηγή: e-syntages.gr1 βραστό αυγό (1 λεπτό) 3/4 φλιτζανιού λάδι 1 κουταλάκι τσαγιού αλάτι 1/4 φλιτζανιού στυμμένο λεμόνι 1 κουταλάκι τσαγιού σάλτσα Worcestershire 1/4 φλιτζανιού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 5 - 6 μεγάλες πατάτες 1/3 κούπα γάλα 1 κ.σ. βούτυρο 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη 1/2 κούπα ρεγγάτο τριμμένο αλάτι
Πηγή: greekmasa.grαβοκάντο κρέμα Μετά την φρενίτδα της λαχανίδας (kale), που πέρασε για τα καλά, ήρθε η ώρα του αβοκάντο να γίνει μόδα. Φέτος, περισσότερο από άλλες χρονιές, το[...]
Πηγή: pandespani.comΕπιστρέφουμε δυναμικά με πολύ νόστιμες συνταγές για πολύ υγιεινά ντιπς γιαουρτιού, να χαρείτε με τους φίλους σας! Ποτέ δεν λείπουν οι αφορμές για ένα βραδάκι[...]
Πηγή: bostanistas.gr100 γρ. κασέρι 100 γρ. γκούντα 100 γρ. παρμεζάνα 100 γρ. ρεγκάτο καπνιστό 200 γρ. κρέμα γάλακτος 3% λιπαρά πιπέρι μοσχοκάρυδο πάπρικα 1/2 κύβο λαχανικών[...]
Πηγή: cooktherapy.gr100γρ. ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι 5 γεμάτες κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 ματσάκι μαϊντανός ½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο Βάζουμε σ'[...]
Πηγή: cooklos.gr