Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Εξαιρετικά πιτάκια, νοστιμότατα, που αρέσουν πολύ στα παιδιά. Μπορούμε να τα φτιάξουμε και με γαλοπούλα, ενώ αν θέλουμε να αποφύγουμε τη φασαρία, μπορούμε να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια έξυπνη ιδέα για να ανακυκλώσουμε το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα που μας περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα, είναι να το κάνουμε μια πάρα πολύ νόστιμη και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτα παιδικά μου χρόνια τους χειμώνες, τις περισσότερες Κυριακές τα μεσημέρια, το φαγητό ήταν ένα· χωριάτικη κότα σούπα αυγοκοφτή. Δεν χρειαζόταν να ρωτήσω[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή τη συνταγή η γιαγιά μου, την έκανε βάζοντας το κοτόπουλο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε πήλινη γάστρα με καπάκι, (χωρίς χυμό πορτοκαλιού και μουστάρδα), με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο κοτόπουλο, όπως και να το μαγειρέψουμε, αποτελεί εξαιρετική τροφή, γιατί είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, υψηλής βιολογικής αξίας . Εάν το μαρινάρουμε με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπίστευτα νόστιμο, εύκολο και γρήγορο. Το βασικότερο όμως, είναι ότι αρέσει πάρα πολύ στα παιδιά. Αν θέλουμε, μπορούμε να το φτιάξουμε με λιγότερες θερμίδες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ γιαγιά μου το έλεγε κοτόπουλο με τουτουμάκια ή μανέστρα, και παρ' όλο που την πειράζαμε ότι το «σωστό» είναι να το λέει με χυλοπίτες, αρνιόταν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα από τα φαγητά που γεμίζουν το σπίτι με μυρωδιές, απ᾿ αυτές που ξυπνάνε μνήμες και συναισθήματα από άλλες, παλαιότερες εποχές. Αφιερωμένο στις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πλεονέκτημα που έχει το πανάρισμα των φαγητών, πέρα από την πικάντικη γεύση και την τραγανή κρούστα που φτιάχνει, είναι ότι τα κρατάει ζουμερά. Ειδικά στο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτό το φαγητό, είναι από εκείνα που θα πρέπει να τα δοκιμάσουμε τουλάχιστον μία φορά, ψημένα σε ξυλόφουρνο. Βεβαίως και στην κουζίνα μας, λουκουμάκι γίνεται.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠρόκειται για το κλασικό κι αγαπημένο κοτόπουλο με πατάτες στη γάστρα, που του έχουμε προσθέσει αρκετή κέτσαπ και λίγο ξύδι. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάποιοι λένε ότι είναι ο νοστιμότερος τρόπος, που μπορούμε να μαγειρέψουμε το κοτόπουλο. Αρέσει πολύ στα παιδιά, τα μικρά, αλλά και τα πολύ μεγάλα. Αν το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΙδανική μαρινάδα για χωριάτικα κοτόπουλα, που είναι πιο σκληρά και με πιο έντονη μυρωδιά. Τ᾿ αφήνουμε τουλάχιστον τρεις ώρες σκεπασμένα στο ψυγείο, ή για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠαρ' όλο που η γαλοπούλα έχει πολύ καλό και υγιεινό κρέας, δεν συνηθίζουμε να την μαγειρεύουμε, παρά μόνο τα Χριστούγεννα, γιατί δεν αρέσει τόσο πολύ, σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια φανταστική πίτα, πάρα πολύ νόστιμη, εύκολη στην παρασκευή, με απίστευτη γεύση, που θα καταπλήξει όποιον τη δοκιμάσει. Φτιάξτε την και είναι σίγουρο ότι θα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ πιο κλασική, παραδοσιακή και δυναμωτική σούπα της γιαγιάς, με τις θεραπευτικές ιδιότητες που καταπολεμούν το κρυολόγημα και τη γρίπη. Το απόλυτο φαγητό για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν σκεφτόμαστε φαγητά με κοτόπουλο και μάλιστα χωριάτικο, το μυαλό μας πάει σε σούπα, ή έστω σε μακαρονάδα με χοντρό μακαρόνι. Για στιφάδο όμως τι θα λέγατε;[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr