Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
700-800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 40 ml σησαμέλαιο (ή, αν δεν έχουμε, ελαιόλαδο) 1 ξερό κρεμμύδι, σε λεπτά φετάκια 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 3[...]
Πηγή: gastronomos.grΕπανερχόμαστε σήμερα μετά από αρκετή απουσία στις κινέζικες συνταγές! Η σημερινή πραγματικά είναι απλούστατη και πεντανόστιμη! Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕύκολο πιάτο περιλαμβάνει η σημερινή γευστική μας πρόταση. Εύκολο βέβαια στην παρασκευή, αλλά ίσως όχι τόσο εύκολο στην κατανάλωση! Πρόκειται για μια διάσημη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά φιλέτα γαλοπούλας 750 γρ. κομμένα σε λωρίδες ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο 6-7 κουταλιές της σούπας σπανάκι 1 κιλό πλυμένo και χοντροκομμένo φρέσκα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 πάπια, 1 3/4 -2 κιλά, μπόλικο λάδι για τηγάνισμα. Σος : 5 φλ. ζωμός κότας (φτιαγμένος με 1 ½ -2 κύβους ζωμού, ή ζωμό σε σκόνη), 2½ φλ. ξηρό Sherry[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο φαγητό που έκανα το Δεκαπενταύγουστο. Δεν έχω παράπονο όμως! Έχω επαιδεύσει μικρούς και μεγάλους, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους να δοκιμάζουν νέες γεύσεις![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣυνταγή που ανασύρει στη μνήμη φωτεινά,χαρούμενα κυριακάτικα μεσημέρια... Όλοι γύρω από το μεγάλο τραπέζι,σε μενού τριών πιάτων,κάποιοι με το νου στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕνα εξαιρετικο παντρεμα κοτοπουλου - γαριδας με ασιατικες επιρροες για απαιτητικους ουρανισκους!! Συνοδεψτε το με αρωματικο ρυζι jasmin, λευκο κρασι και πανω[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικα 2 φιλετα στηθος κοτοπουλο για τη μαριναδα 1 κου.σουπας μουσταρδα πικαντικη 1 κουτ.σουπας ξυδι μπαλσαμικο 2 κουτ.σουπας σησαμελαιο χυμο απο 1/2 πορτοκαλι[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΔεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε ακούσει τις άκρως ευεργετικές, για τον οργανισμό μας, ιδιότητες του σουσαμιού...γι 'αυτό άλλωστε και αποτελεί τρόφιμο υψηλής[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΠρόκειται για ένα κλασικό πιάτο της ταϋλανδέζικης κουζίνας. Στην Ταϋλάνδη έχουν διάφορες συνταγές για χρωματιστά κάρι: κόκκινο, πράσινο και κίτρινο, αλλά και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr