Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Απίστευτα νόστιμο, εύκολο και γρήγορο. Το βασικότερο όμως, είναι ότι αρέσει πάρα πολύ στα παιδιά. Αν θέλουμε, μπορούμε να το φτιάξουμε με λιγότερες θερμίδες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πεντανόστιμη γέμιση, για κοτόπουλο ή γαλοπούλα, που θα μεταμορφώσει το φαγητό σας. Ακόμη κι αν δεν είστε φίλοι των πουλερικών, το γευστικό αποτέλεσμα θα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν σκεφτόμαστε φαγητά με κοτόπουλο και μάλιστα χωριάτικο, το μυαλό μας πάει σε σούπα, ή έστω σε μακαρονάδα με χοντρό μακαρόνι. Για στιφάδο όμως τι θα λέγατε;[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια έξυπνη ιδέα για να ανακυκλώσουμε το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα που μας περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα, είναι να το κάνουμε μια πάρα πολύ νόστιμη και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα λουκάνικα κοτόπουλο, είναι πολύ πιο υγιεινά από τα χοιρινά, αλλά από γεύση δεν εντυπωσιάζουν. Ένας τρόπος για να τα κάνουμε πιο πικάντικα, είναι τα κόψουμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο κοτόπουλο, όπως και να το μαγειρέψουμε, αποτελεί εξαιρετική τροφή, γιατί είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, υψηλής βιολογικής αξίας . Εάν το μαρινάρουμε με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠρόκειται για το κλασικό κι αγαπημένο κοτόπουλο με πατάτες στη γάστρα, που του έχουμε προσθέσει αρκετή κέτσαπ και λίγο ξύδι. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ γιαγιά μου το έλεγε κοτόπουλο με τουτουμάκια ή μανέστρα, και παρ' όλο που την πειράζαμε ότι το «σωστό» είναι να το λέει με χυλοπίτες, αρνιόταν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάποιοι λένε ότι είναι ο νοστιμότερος τρόπος, που μπορούμε να μαγειρέψουμε το κοτόπουλο. Αρέσει πολύ στα παιδιά, τα μικρά, αλλά και τα πολύ μεγάλα. Αν το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνας εξαιρετικός τρόπος για να μαγειρέψουμε το κοτόπουλο, είναι να το κάνουμε γεμιστό, ειδικά αν θέλουμε να το σερβίρουμε ολόκληρο. Ότι πρέπει για το γιορτινό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΙδανική μαρινάδα για χωριάτικα κοτόπουλα, που είναι πιο σκληρά και με πιο έντονη μυρωδιά. Τ᾿ αφήνουμε τουλάχιστον τρεις ώρες σκεπασμένα στο ψυγείο, ή για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠαρ' όλο που η γαλοπούλα έχει πολύ καλό και υγιεινό κρέας, δεν συνηθίζουμε να την μαγειρεύουμε, παρά μόνο τα Χριστούγεννα, γιατί δεν αρέσει τόσο πολύ, σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πλεονέκτημα που έχει το πανάρισμα των φαγητών, πέρα από την πικάντικη γεύση και την τραγανή κρούστα που φτιάχνει, είναι ότι τα κρατάει ζουμερά. Ειδικά στο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτός είναι ένας από τους πιο νόστιμους μεζέδες που υπάρχουν, και ειδικά αν τα εντόσθια είναι από χωριάτικα κοτόπουλα. Βεβαίως και από κρεοπωλείο να τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr