Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Αυτό το ποστ περιμένει καιρόοοοοοοοοο για να ανεβεί! Περίμενα να είναι μια γιορτινή περίοδος, γιατί δεν φτιάχνεις πάπια και κάθε μέρα! Τώρα κατά πόσο αρέσει το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠετιμέζι φτιάξαμε. Και τώρα, τι θα το κάνουμε τόσο που έχουμε; Άλλες χρονιές δεν έβρισκα πετιμέζι, φέτος δεν ξέρω τι να το κάνω (ξέρω, αλλά λέμε...) Σκέφτομαι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌταν βαριέσαι να φτιάχνεις τα ίδια και τα ίδια, σκέφτεσαι ιδέες που θα είναι αρεστές σε όλους. Έτσι, τις προάλλες σκεφτόμουνα, πώς θα μπορούσα να φτιάξω τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚάθε χρόνο, στη διάρκεια των γιορτών που όλο και λίγο περισσότερο χρόνο έχω (λέμε τώρα), δοκιμάζω συνταγές από άλλα μπλογκ φίλων ή από το εξωτερικό. Συνήθως[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα ωραιότερα πιάτα που φάγαμε εκείνο το βράδυ, ήταν το κοτόπουλο πάνω σε βάση αγγουριού. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν ήταν ωραία, αλλά λέμε. Αν πρέπει να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧωρίς πολλές κουβέντες, αγαπημένο του γιου! Οπότε η μάνα, έσπευσα να του το κάνω! Καλή εβδομάδα σε όλους! Κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια χοντρά Υλικά 1[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν κοιτάξει κάποιος πόσες συνταγές έχω στο μπλογκ με κόκκινο κρέας και πόσες με άσπρο (και ειδικά με κοτόπουλο), θα καταλάβει ότι προτιμώ το άσπρο. Το κόκκινο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑς φτιάξουμε σήμερα κοτόπουλο λεμονάτο στην κατσαρόλα! Κοτόπουλο στην κατσαρόλα με καρότα και μανιτάρια Υλικά 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου 4 καρότα κομμένα σε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕδώ και χρόνια κυνηγάω να βρω κιμά κοτόπουλου. Στο νησί όμως, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις κάποια υλικά. Για κάποιο λόγο, τα σούπερ μάρκετ δεν κόβουν κιμά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτα πλαίσια ανακύκλωσης φαγητών και στηρίζοντας την άποψη ότι πρέπει να αξιοποιούμε τα πάντα στην κουζίνα, έφτιαξα αυτή την ελαφριά σαλάτα. Το στήθος[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΩραίααα! Αφού κάναμε μια μικρή αποτοξίνωση από το φαγητό μετά τις γιορτές, επανέρχομαι με μια ιδιαίτερη συνταγή. Έχετε δοκιμάσει να βάλετε μανταρίνι στο ψητό;[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτα πλαίσια του "μαγειρεύω για δύο" είχα φυλάξει ένα στήθος κοτόπουλου φιλέτο για να το κάνω μία από τις προσεχείς μέρες. Ξεκίνησα το φαγητό πως θα το κάνω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ φίλη μου η Μ. φτιάχνει πολύ ωραίες πίτες. Πρόσφατα έφτιαξε κοτόπιτα με χειροποίητο φύλλο. Μου έστειλε τη συνταγή και φωτό και σας την παρουσιάζω. Κοτόπιτα με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜία από τις προηγούμενες μέρες, μαγείρεψε το κοριτσάκι μου. Κι όταν το κοριτσάκι μου θέλει να μαγειρέψει, είναι το καλύτερό μου :-p Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα κρεατικά που ψήνονται μέσα σε λαδόκολλα γίνονται πολύ νόστιμα. Αν αργοψήνονται, ακόμα καλύτερα. Η λαδόκολλα βοηθάει να κρατήσει το φαγητό τους χυμούς του με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια το κοτόπουλο τα έχουμε ξαναπεί. Είναι ένα φαγητό που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Το κατά πόσο είναι κοτόπουλο βέβαια αυτό που γίνεται γρήγορα, είναι μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτη Ζάκυνθο, όταν λένε στιφάδο, εννοούν κρέας (κουνέλι, μοσχάρι) με σάλτσα ντομάτα, χωρίς μικρά κρεμμύδια. Στην Πάτρα, από όπου κατάγομαι, όταν λέγαμε στιφάδο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr