Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 26/09/2015 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κοτόπουλο λεμονάτο με φέτα και ρίγανη Μια συνταγή για ένα εύκολο, γρήγορο και[...]
Πηγή: sintayes.grΑυτή είναι η κλασική παραδοσιακή οικογενειακή συνταγή μας την οποία έχω τροποποιήσει ελαφρά. Γίνεται πολύ νόστιμη και ζουμερή! Υλικά 1 γαλοπούλα 3,5 - 4 κιλά[...]
Πηγή: greekmasa.grΜε αυτή την ζέστη μπήκα στην κουζίνα για να φτιάξω κάτι πρωτότυπο. Σε ένα συνταγοβιβλίο του Μαμαλάκη είχα διαβάσει για στήθη κοτόπουλο γεμιστά με ξερά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 30/12/2014 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κοτόπουλο γεμιστό με μανιτάρια, σταφίδες με σάλτσα από πετιμέζι & γλυκό κρασί[...]
Πηγή: sintayes.grΗ γεμιστή γαλοπούλα δεν λείπει από σχεδόν κανένα γιορτινό τραπέζι την ημέρα τον Χριστουγέννων. Μπορεί επί της ουσίας να μην είναι ελληνικό έθιμο, αλλά εδώ και[...]
Πηγή: ediva.grΕίμαι γνωστή "άρρωστη" με τα τσουμπλέκια της κουζίνας. Τρελαίνομαι να μπαίνω σε σχετικά μαγαζιά και να χαζεύω, να ανακαλύπτω διάφορα χρήσιμα (λέμε τώρα) σκεύη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑποφάσισα να σας δημοσιεύσω ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά.Η συνταγή είναι του Μαμαλάκη και την είχα βρεί από ένα περιοδικό.Την δοκίμασα λοιπόν και ήταν[...]
Πηγή: greekmasa.grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτό το φαγητό το έφτιαξε μια φορά ο Ηλίας Μαμαλάκης σε ένα ταξίδι στη Γαλλία. Μου είχε κάνει εντύπωση ο συνδυασμός των υλικών, που αποφάσισα ότι έπρεπε να το[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑυτό το φαγητό το έφτιαξε μια φορά ο Ηλίας Μαμαλάκης σε ένα ταξίδι στη Γαλλία. Μου είχε κάνει εντύπωση ο συνδυασμός των υλικών, που αποφάσισα ότι έπρεπε να το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτό το φαγητό το έφτιαξε μια φορά ο Ηλίας Μαμαλάκης σε ένα ταξίδι στη Γαλλία. Μου είχε κάνει εντύπωση ο συνδυασμός των υλικών, που αποφάσισα ότι έπρεπε να το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com