τυροσαλατα ακης | σουφλε σοκολατας σε ταψι | παιδακια γαλοπουλας κατσαρολα | καβουροποδαρα σαλατα | παπια συνταγες πετρετζικης | τουρτα καραμελα ακης | μπισκοτογλυκο με ορεο | σπετσοφαι συνταγη ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Γαύρος ξυδάτος της Χαρούλας

από τον κ. Νίκο Δαμίγο - Αυλωνάρι Καθαρίζουμε το κεφάλι και τα εντόσθια από τους γαύρους και τους τοποθετούμε σε ένα τάπερ με ξύδι και αλάτι για 3 με 4 ώρες.[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Χταποδάκι ξυδάτο με μυρωδικά

Από την κ. Παμφίλη Ιωάννου - περιοχή Αλιβερίου Υλικά 1 χταπόδι 1 κλων. σέλινο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 καρότο ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο ¼ ποτήρι ξίδι κόκκινο[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Καλαμάρια γεμιστά

από τον κ. Σταμάτη Μούντριχα - Αγιος Γεώργιος Αυλωναρίου ΥΛΙΚΑ 8-10 μεγάλα καλαμάρια 1 κούπα ρύζι 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κούπα λάδι 1[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Γαρίδες σαγανάκι : Μεζές για ουζάκι και κρασάκι

Από την κ. Σοφία Εφη Λούκα - ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Μια νοστιμιά που συνηθίζεται πολύ στις ψαροταβέρνες της Εύβοιας που φημίζεται για τα ψαρικά[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Γλώσσα μοσχαρίσια κρασάτη

Μαγειρεύει ο κ. Σταμάτης Μούντριχας - Αγιος Γεώργιος Αυλωναρίου Ανταπόκριση από την κουζίνα του Σταμάτη !!! Έχω λοιπόν βράσει την γλώσσα για περίπου μισή ώρα,[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Καλαμαράκια κοκκινιστά

Από την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Ταβέρνα "ΦΛΟΓΑ" Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου Φαγάκι νηστίσιμο που συνηθίζεται στα παραθαλάσσια χωριά μας Υλικά 8 μεγάλα καλαμάρια[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Γαύρος μαρινάτος

Από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων "Αυτή τη συνταγή την έχω μάθει από τη μαμά μου" μας λέει η κ. Ρούπα ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά γαύρο χοντρό Αλάτι χοντρό 1[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Ψάρι πλακί

από την κ. Αριστέα Τόλια -καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή του περασμένου αιώνα από το τετράδιο της γιαγιάς μου Αριστέας με τη γλώσσα της[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Ψάρι στιφάδο

από την κ. Σοφία Μούτσου - τ. Δήμαρχο Στυρέων Για να κάνουμε ψάρι στιφάδο χρειαζόμαστε μεγάλα πελαγίσια ψάρια όπως κέφαλους, συναγρίδες, ροφούς, στείρες κ.α.[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Kουραμπιέδες ..παραδοσιακοί με τσίπουρο

από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Υλικά 800 γρ βούτυρο αγνό 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη άχνη 1 ποτήρι του κρασιού τσίπουρο 1 κρόκο αυγού 2-3 βανίλιες[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Χταπόδι γιαχνί, αγαπημένη νοστιμιά της Εύβοιας

Από την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Στην Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι κύρια[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Αρχαίων Γεύσεις : Τσιπούρα στη γάστρα

Από την κ. Αριστέα Τόλια - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή Αρχέστρατου του Καρχηδόνιου (προσαρμογή... Αριστέα)! 1 μεγάλη τσιπούρα καθαρισμένη[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Ψάρι στη γάστρα

από την κ. Σοφία Εφη Λούκα "Ταβέρνα η Φλόγα" - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου Παλαμίδα ή άλλο αντίστοιχο ψάρι Υλικά Για 2 άτομα 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Το μυστικό για ζουμερό χταποδάκι

Από την κ. Ασπασία Μιμούση - Ιστιαία Εύβοιας Πλένουμε το χταπόδι καλά και το τοποθετούμε σε κατσαρόλα που καίει πάνω στην εστία της κουζίνας , περιμένοντας να[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy