Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
από τον κ. Νίκο Δαμίγο - Αυλωνάρι Καθαρίζουμε το κεφάλι και τα εντόσθια από τους γαύρους και τους τοποθετούμε σε ένα τάπερ με ξύδι και αλάτι για 3 με 4 ώρες.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΜαγειρεύει ο κ. Σταμάτης Μούντριχας - Αγιος Γεώργιος Αυλωναρίου Ανταπόκριση από την κουζίνα του Σταμάτη !!! Έχω λοιπόν βράσει την γλώσσα για περίπου μισή ώρα,[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grαπό την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Υλικά 800 γρ βούτυρο αγνό 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη άχνη 1 ποτήρι του κρασιού τσίπουρο 1 κρόκο αυγού 2-3 βανίλιες[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Αριστέα Τόλια - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή Αρχέστρατου του Καρχηδόνιου (προσαρμογή... Αριστέα)! 1 μεγάλη τσιπούρα καθαρισμένη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grαπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα "Ταβέρνα η Φλόγα" - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου Παλαμίδα ή άλλο αντίστοιχο ψάρι Υλικά Για 2 άτομα 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr