συκωτι τηγανιτο αργυρω | πασχαλινα κουλουρακια με πορτοκαλι | κανταιφι συνταγη βεφα | λεμοναδα σπιτικη ευκολη | λαχανοντολμάδες με κιμά αργυρω | κουλουρακια βανιλιας ακης | λαχανο πιτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα

Βρέθηκαν 15 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS

Γυκοπικάντικες Γαρίδες Σαγανάκι & τα τρία[...]

Οι γαρίδες σαγανάκι είναι κλασικός ελληνικός μεζές απ’ τους καλύτερους μάλιστα, καθώς χρησιμοποιεί το εθνικό μας τυρί, τη φέτα σε συνδυασμό με ντομάτα, για να[...]

Πηγή: caruso.gr

Σάλτσα Αγιωργίτικο: Μια σάλτσα με όραμα για την[...]

Η σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant, στο ξενοδοχείο Ηρώδειο, δεν[...]

Πηγή: caruso.gr
Χταπόδι στιφάδο σε πουρέ καπνιστής μελιτζάνας |[...]

Το χταπόδι στιφάδο είναι απ’ τους πιο νόστιμους νηστίσιμους μεζέδες καθώς συνδυάζει τη βαθιά γλύκα απ’ τα κρεμμυδάκια με τη μελωμένη σάλτσα κρασιού που[...]

Πηγή: caruso.gr
Γαρίδες και Σαρδέλες ψητές σε Aμπελόφυλλο |[...]

Σαρδέλες τυλιγμένες σε αμπελόφυλλα ήθελα καιρό να φτιάξω, καθώς πάντα με γοήτευε αισθητικά ως μεζές όταν το έβλεπα σε Ελληνικά βιβλία μαγειρικής, αλλά και σαν[...]

Πηγή: caruso.gr
ψάρι ψημένο σε κρούστα αλατιού | Caruso.gr

Το ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]

Πηγή: caruso.gr
Φρίσσες ή Σαρδέλλες Μαρινάτες Πικάντικες |[...]

Το όνομα “φρίσσα” μου έκανε κλικ από τη στιγμή που το πρωτοάκουσα απ’ τον Άγγελο, ιδιοκτήτη της αγαπημένης μου ψαροταβέρνας, “ο βράχος του Κανάρη” (τηλ. 27510[...]

Πηγή: caruso.gr
Η διάσημη συνταγή για Σολομό Ψητό με Σπανάκι[...]

O Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα Μυστικά του Ψαριού - Επεισόδιο 2 (video) |[...]

Όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα μυστικά του ψαριού - Επεισόδιο 3 | Caruso.gr

Μάθαμε αρκετά για τα ψάρια στα πρώτα δύο επεισόδια (επεισόδιο 1 & επεισόδιο 2) και τώρα ήρθε η ώρα να μπούμε στα βαθιά. Να μιλήσουμε για το θέμα του κόστους[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα Μυστικά του Ψαριού – Επεισόδιο 4 | Caruso.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε το πόσο χρήσιμο και καλό πράγμα είναι η ιχθυοκαλλιέργεια και από πλευράς βιωσιμότητας της αλιείας και για την οικονομία μας,[...]

Πηγή: caruso.gr
Η διάσημη Ιταλική συνταγή για ψάρι στο τρελό[...]

Το ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]

Πηγή: caruso.gr
Βουτυροσκορδάτες Γαρίδες “Scampi” | Caruso.gr

Οι γαρίδες, με κυρίαρχη τη γάμπαρη Αμβρακικού και Πλαταμώνα, είναι πολύ αγαπημένο υλικό στο Cucina Caruso! Kαι το έχουμε τιμήσει δεόντως με εξαιρετικά[...]

Πηγή: caruso.gr
Παπαλίνες Λέσβου: Σαρδέλες φρεσκοπαστωμένες |[...]

Οι φρεσκοπαστωμένες παπαλίνες ήταν ο πιο εντυπωσιακός ουζομεζές που ανακάλυψα  φέτος το καλοκαίρι στη Λέσβο, καλεσμένος στο υπέροχο Lesvos Food Fest.[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy