κορμος σοκολατας με μπισκοτα | αμυγδαλωτά | ταμπουλε | συνταγες με λουκάνικα | μπισκοτα σοκολατας | σουφλε τυριων | ραβιολια | κεικ με κακαο | πανσετα | ταρτα σπανακι | μανιταρια φουρνου | βαφλες συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα

Βρέθηκαν 39 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS


Η διάσημη συνταγή για Σολομό Ψητό με Σπανάκι[...]

O Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν[...]

Πηγή: caruso.gr
Ψάρι Αθηναϊκή Μαγιονέζα σε Βίντεο-συνταγή |[...]

Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και λίγο ξεχασμένο[...]

Πηγή: caruso.gr
Υπέροχα Φιογκάκια με Φρέσκο Σολομό, Μπρόκολο[...]

Οι φαρφάλες (φιογκάκια) με σολομό και κρέμα γάλακτος είναι εξαιρετικά διαδεδομένη συνταγή, και θα έλεγε κανείς ότι ανήκει στη διεθνή κουζίνα παρά στην[...]

Πηγή: caruso.gr
Ο πιο Νόστιμος & Απλός Ψητός Σολομός με[...]

Ο σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]

Πηγή: caruso.gr
Μυδομακαρονάδα με ούζο και θαλασσινά αρώματα |[...]

Μια μυδομακαρονάδα μου ζήτησε να της φτιάξω κάποια στιγμή η Sophie που τρελαίνεται για μύδια. Η πρώτη σκέψη για συνταγή ήταν εντελώς κλασική: λευκό κρασί,[...]

Πηγή: caruso.gr
Εύκολος Μπακαλιάρος Τηγανητός και τα 4 Μυστικά[...]

Ο μπακαλιάρος τηγανητός είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, κυρίως σε συνδυασμό με σκορδαλιά και απόλυτα συνυφασμένο με τη γιορτή του Ευαγγελισμού στις 25[...]

Πηγή: caruso.gr
Φρεσκιες πέννες με χταπόδι και σκόρδο |[...]

Μια συνταγή με γευστικά πλοκάμια, απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη, με άποψη σε οικείο θέμα, λιτότητα υλικών και οξύτητα στην γεύση… μια συνταγή που σε[...]

Πηγή: caruso.gr
Φρίσσες ή Σαρδέλλες Μαρινάτες Πικάντικες |[...]

Το όνομα “φρίσσα” μου έκανε κλικ από τη στιγμή που το πρωτοάκουσα απ’ τον Άγγελο, ιδιοκτήτη της αγαπημένης μου ψαροταβέρνας, “ο βράχος του Κανάρη” (τηλ. 27510[...]

Πηγή: caruso.gr
ψάρι ψημένο σε κρούστα αλατιού | Caruso.gr

Το ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]

Πηγή: caruso.gr
τέλειες μπουκιές μπακαλιάρου τηγανητού σε[...]

Η ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπακαλιαρομπουκιές που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης Μαρτίου και με[...]

Πηγή: caruso.gr
Σπιτική σος ταρτάρ: η ιδανική σάλτσα για ψάρι |[...]

Η σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]

Πηγή: caruso.gr
Σπαγγέτι με σαρδέλες: Σιτσιλιάνικη συνταγή της[...]

Η πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα 5 Μυστικά για Τέλεια Αχνιστά Μύδια και η[...]

Συνταγή αφιερωμένη στο στήριγμά μου, τη  Sophie μου, που λατρεύει τα μύδια Τα αχνιστά μύδια στη διεθνή κουζίνα έχουν ως απόλυτη συνταγή αναφοράς τα Μύδια[...]

Πηγή: caruso.gr
Γαρίδες και Σαρδέλες ψητές σε Aμπελόφυλλο |[...]

Σαρδέλες τυλιγμένες σε αμπελόφυλλα ήθελα καιρό να φτιάξω, καθώς πάντα με γοήτευε αισθητικά ως μεζές όταν το έβλεπα σε Ελληνικά βιβλία μαγειρικής, αλλά και σαν[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα 4 μυστικά για την τέλεια Αστακομακαρονάδα |[...]

Η Αστακομακαρονάδα, το πιάτο που έγινε σύμβολο του νεοπλουτισμού και του λαϊφστάιλ της Ελληνικής φούσκας “Μύκονος με διακοποδάνειο – Μεζονέτα με στεγαστικό –[...]

Πηγή: caruso.gr
Μυδοπίλαφο με κάρι & πικάντικη γοητεία |[...]

Το μυδοπίλαφο είναι απολύτως κλάσικ στους παραδοσιακούς Ελληνικούς ψαρομεζέδες, αλλά το πιλάφι με μύδια και κάρι της συνταγής δεν έχει καμία απολύτως σχέση με[...]

Πηγή: caruso.gr
Σάλτσα Αγιωργίτικο: Μια σάλτσα με όραμα για την[...]

Η σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant, στο ξενοδοχείο Ηρώδειο, δεν[...]

Πηγή: caruso.gr
Καλαμάρια γεμιστά με πλιγούρι και λαχανικά[...]

Το γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]

Πηγή: caruso.gr
Καλαμάρι με πικάντικο πουρέ καπνιστής[...]

Το ψητό καλαμάρι είναι απ’ τα πιο κομψές και νόστιμες, απλές, θαλασσινές γεύσεις, γεμάτο γλύκα. Μια γεύση φιλόξενη, ανοιχτή στο ταίριασμα με κάτι πληθωρικό[...]

Πηγή: caruso.gr
Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι αλ Caruso και τα[...]

Το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι μια παραδοσιακή Ελληνική συνταγή που παίρνει τα πάνω της κατά τις νηστείες αλλά και το καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα. Με[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα Μυστικά του Ψαριού - Επεισόδιο 1[...]

Εισαγωγή στη σειρά “τα Μυστικά του Ψαριού” Τα μυστικά του ψαριού είναι η νέα σειρά του Cucina Caruso που έχει σαν στόχο να φωτίσει τις άγνωστες πλευρές θεμάτων[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy