Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ Ακομη μια παραδοσιακη ιταλικη συνταγη με βακαλαο, που αυτη τη φορα μας ερχεται απο το Λιβορνο (ακτες της Τοσκανης). Και καθως εχουμε να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Ακόμη μία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο. Αν έχετε και τον βακαλάο ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, που σερβίρεται κρύα. Μπορείτε να την παρουσιάσετε ως ελαφρύ κυρίως πιάτο αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ Ανοιξιάτικες σουπιές με φρέσκα κρεμμυδάκια! Ένας μεζές που απολαύσαμε στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ... Δόση : για 4-5 άτομα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΤΑΠΟΔΙ ΑΛΑ ΠΙΝΙΆΤΑ Χταποδάκι μαγειρεμένο με μία παλιά, παραδοσιακή ιταλική συνταγή. pignata (foto tratta dal web) Ένα από τα πιό χαρκτηριστικά πιάτα της καλής[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Οπως σας έχω ξαναπεί, ο βακαλάος μας αρέσει ιδιαίτερα και συνήθως αγοράζω μερικά κιλά γύρω στον Μάρτιο, την εποχή δηλαδή,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΠΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Η αυστηρή νηστεία της Σαρακοστής "σπάει" την γιορτή του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαΐων, όπου και επιτρέπεται η κατανάλωση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ Σουπιές με πατάτες και πάπρικα, ένα φαγάκι της κατσαρόλας, γρήγορο και νόστιμο. Η ιδέα προέκυψε από την εμμονή τη Δ. για σουπιές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Σουπιές μαγειρεμένες πολύ απλά, κρασάτες, αλλά χωρίς κόκκινη σάλτσα, και καρυκευμένες με έναν συνδυασμό εξωτικών[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, που σερβίρεται κρύα. Μπορείτε να την παρουσιάσετε ως ελαφρύ κυρίως πιάτο αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Ακόμη μία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο. Αν έχετε και τον βακαλάο ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΑ Οι σουπιές αγαπάνε την πρασινάδα και έτσι ταιράζουν πολύ ωραία με το σπανάκι (κλασική συνταγή), αλλά και με το φινόκιο, το φρέσκο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Σουπιές μαγειρεμένες πολύ απλά, κρασάτες, αλλά χωρίς κόκκινη σάλτσα, και καρυκευμένες με έναν συνδυασμό εξωτικών[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΑΒΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ! Για πρωτη φορα δοκιμασα καραβιδομακαροναδα στην εξαιρετικη ταβερνα του "Μανώλα" στην Αγια Κυριακη (Τρικερι) στο Πηλιο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ Τα μπαρμπούνια είναι εκλεκτό ψάρι και δυσεύρετο όταν είναι φρέσκο. Είμαστε όμως τυχεροί που έχουμε βρεί το καταπληκτικό ψαράδικο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ Σημερα σας παρουσιαζω μια απλουστευμενη και γρηγορη εκδοχη του μυδοπιλαφου, με μυδοψυχα και ρυζι παρμποϊλ. Υλικα για 2 ατομα : 150gr μυδοψυχα, 1/2[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πως φαντάζεστε την γλώσσα της πεθεράς? Μακριά, ίσως πικάντικη, τραγανή και φουσκαλιασμένη! ???? Σήμερα σας έχω μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ, ΣΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Νοστιμα καλαμαρια, γεμισμενα με ενα πλουσιο ρυζακι και περιτριγυρισμενα απο μια πικαντικη σαλτσουλα ντοματας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΥΠΑ ΜΕ ΜΥΔΙΑ Μια μαλλον ασυνηθιστη σουπιτσα, με ιδιαιτερη νοστιμια! Η συνταγη προερχεται απο την παραδοσιακη ναπολιτανικη κουζινα, η οποια αγαπαει παρα πολυ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr