μπλακ φορεστ βεφα | ψαρονεφρι σκαρμουτσος | γλυκο κυδωνι χρυσα παραδειση | κρεατοσουπα της γιαγιας | τραχανας ξυνος ακης | τηγανοκουλουρες χωρις μαγια | γαλατοπιτα με κορν φλαουρ | κεικ καροτου αθηνας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα - Νηστισιμα Χριστουγεννων

Βρέθηκαν 72 συνταγές


ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ

Το σπετζοφάι είναι για εμάς ένας αγαπημένος μεζές. Εκτός από το κλασικό όμως το έχουμε φτιάξει και με σουπιές ! Σήμερα δοκιμάσαμε μια τρίτη εκδοχή με χταπόδι,[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΠΕΡΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ MISO (味噌パーチ)

Ο Νόμπου Ματσουχίσα είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Βραβευμένος πολλές φορές και με αστέρια Michelin, έχει δύο εστιατόρια πολυτελείας και[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΨΑΡΙ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ (御芝麻鱼)

Η σημερινή μας ανάρτηση θα σας μεταφέρει στην Κίνα και συγκεκριμένα μέσα στην Απαγορευμένη Πόλη, κατοικία των Κινέζων Αυτοκρατόρων τους προηγούμενους αιώνες.[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΣΦΥΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες προμηθευτήκαμε μία μεγάλη φρέσκια σφυρίδα η οποία ήταν πολύ μεγάλη για να καταναλωθεί σε μία δόση. Έτσι φτιάξαμε μία πεντανόστιμη[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΧΤΑΠΟΔΙ ΞΙΔΑΤΟ

Η δεύτερη σημερινή μας σαρακοστιανή ανάρτηση είναι το ξιδάτο χταπόδι, ένας ουζομεζές που δε λείπει από το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας! Δε χρειάζεται καμία[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΜΕ ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ

Το πέστο είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται για ένα είδος σάλτσας που αποτελείται από βασιλικό, σκόρδο, κουκουνάρι,[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΟΥΖΟ

Τώρα που καλοκαιριάζει, οι μέρες σηκώνουν παραλία, τάβλι και για τους μερακλήδες ένα ουζάκι με τον κατάλληλο μεζέ. Και τι καλύτερο να συνοδεύσει ένα ούζο δίπλα[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ

Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ "Ιδιαίτεροι τρόποι να μαγειρεύουμε ψάρια" παρουσιάζουμε σήμερα. Πρόκειται για μια συνταγή με φρέσκο τόνο συνδυασμένο με μπρόκολο[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Ομολογουμένως δεν απαιτείται καμία συνταγή για να ψήσει κάποιος μια τσιπούρα στη σχάρα. Όμως πολλές φορές "ουκ εν τω πολλώ το ευ". Ο σκοπός που παρουσιάζουμε[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΞΙΦΙΑΣ TERIYAKI (めかじき照り焼き)

Η λέξη teriyaki στα ιαπωνικά σημαίνει "γυαλιστερό ψήσιμο". Και αυτό γιατί η σάλτσα με την οποία ψήνεται το φαγητό του δίνει μία γυαλιστερή όψη. Πρόκειται για[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, αλλά σίγουρα δεν το φτιάχνω συχνά. Κι αυτό, επειδή[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

Το χταπόδι στιφάδο είναι μία κλασική παραδοσιακή ελληνική συνταγή που φτιάχνεται πρακτικά παντού. Από την Κρήτη έως το Άγιο Όρος! Κατά την προσωπική μας άποψη[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΡΟΖ ΣΑΛΤΣΑ

Το αποψινό πιάτο είναι μία δική μας πρωτότυπη δημιουργία για την οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι! Συνδυάζοντας τη φαντασία μας με διάφορα στοιχεία που[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

Το πιάτο αυτό είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους μας. Τώρα το φθινόπωρο με λίγο ούζο ή τσίπουρο θα μας θυμίζει τις καλοκαιρινές μας βουτιές! Υλικά: 6 μεγάλες[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Συνεχίζοντας το σερί των νηστίσιμων συνταγών (που όμως δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα) σας έχουμε σήμερα τη συνταγή της Κουζίνας του Shogun για[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΣΙΛΑΔΙΑ

Σήμερα αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καλαμάτα, με μία συνταγή κατεξοχήν Καλαματιανή! Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΓΑΥΡΟΣ ΠΛΑΚΙ

Ο γαύρος είναι ένα από τα πλέον υγιεινά και γευστικά ψάρια των ελληνικών θαλασσών και ταυτόχρονα ένα από τα πιο οικονομικά. Μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους,[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΠΕΡΚΑ DOBHAJA

Μη σας ξενίζει το όνομα! Ούτε η χώρα προέλευσης (Μπανγκλαντές)! Πρόκειται για την τελευταία μας ανακάλυψη στην περιήγησή μας στις κουζίνες της Κεντρικής Ασίας![...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy