Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Υλικά Μαριδάκι 500 γρ Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Αλεύρι όσο χρειαστεί για αλεύρωμα Αλάτι Οδηγίες Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε και τα αφήνουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΠλένουμε καλά τα μύδια και τα καθαρίζουμε τραβώντας από μέσα τους το γενάκι που έχουν. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο... The post Μύδια αχνιστά με[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φιλέτο πέρκας 1 κιλό Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας Για την σος Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι τσαγιού Σκόρδο 1 σκελίδα μικρή πολτοποιημένη Μουστάρδα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Γλώσσες φιλέτο 8 τεμ κατεψυγμένες Σκόρδο 3 σκελίδες Κάπαρη 50 γρ ψιλοκομμένη Ψωμί του τόστ 6 φέτες Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Μαϊιντανός 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μοσχαρίσια γλώσσα γάλακτος 1 1/2 κιλό Καρότα 2 τεμ Κρεμμύδια ξερά 2 (το ένα ψιλοκομμένο , το άλλο ολόκληρο) Φύλλο δάφνης 1 - 2 τεμ Σέλινο 1 - 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μοσχαρίσια γλώσσα γάλακτος 1 1/2 κιλό φρέσκια ή κατεψυγμένη Φύλλο δάφνης 1-2 τεμ Καρότα 2 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σέλινο 1 - 2 κλωναράκια Αλάτι- πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μπακαλιάρος παστός 200 γρ ξεκοκαλισμένος Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της σούπας. Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ μέτρια[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μύδια φρέσκα 1 με 1 1/2 κιλό Ρύζι Καρολίνα ανάλογα το μέγεθος του μυδιού Κρεμμύδι 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Σταφίδα μαύρη 2 κουταλιές σούπας Κουκουνάρια 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Πέστροφες 8 Αλεύρι 100 γρ Βιτάμ 200 γρ Αμύγδαλα φιλέ 100 γρ Λεμόνι 1 τον χυμό του Αλάτι 1 κουταλιά της σούπας Πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μύδια 1/2 κιλό κατεψυγμένα και καθαρισμένα Μπύρα 1 κουτί Αλεύρι Αλάτι - πιπέρι Ηλιέλαιο Οδηγίες Ξεπαγώνουμε τα μύδια , τα πλένουμε και καθαρίζουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Πένες 500 γρ Γαρίδες 250 γρ μικρές καθαρισμένες Κρέμα γάλακτος 200 γρ Παρμεζάνα 200 γρ Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο Βότκα 1 σφηνάκι Αλάτι - πιπέρι Ελαιόλαδο 5[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μπακαλιαράκια 6-7 τεμ Αλάτι 1 κουταλιά μέτρια της σούπας Πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού Μαϊντανός 1 ματσάκι Αλεύρι 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Καλαμποκέλαιο[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Πατάτες 1 κιλό Μπακαλιάρος 600 γρ (σε φιλετάκια) Μαιντανός 1 μπολ ψιλοκομμένο Βούτυρο 50 γρ Γραβιέρα 50 γρ τριμμένη Γάλα 100 γρ Αλάτι - πιπέρι Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μπαρμπούνια 1 κιλό Ούζο 1/2 ποτήρι Αλεύρι όσο χρειαστεί για το αλεύρωμα Αλάτι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Οδηγίες Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια , τα πλένουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σολωμός φρέσκος ή κατεψυγμένος 6 φέτες Σέλινο χοντρό 6 κομμάτια Λευκό κρασί 6 κουταλιές της σούπας Νερό 4 κουταλιές της σούπας Σκόρδο 3 σκελίδες Λεμόνι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Μπακαλιάρο 500 γρ.ξαρμυρισμένο Κρεμμύδια 2 τριμμένα Μπύρα 1 κουτάκι Φρέσκα κρεμμυδάκια 4-5 Άνιθο 1/2 ματσάκι Αλεύρι πιπέρι Οδηγίες Μαδάμε τον μπακαλιάρο[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Γαύρος 800 γρ Ελαιόλαδο 100 γρ Λεμόνι 1 τον χυμό του Ρίγανη λίγο για το πασπάλισμα Αλάτι - πιπέρι Δάφνη 1 φύλλο Νερό λίγο Οδηγίες Καθαρίζουμε τον γαύρο[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Γαύρος 1/2 κιλό καθαρισμένος Αυγό 1 χτυπημένο με λίγο νερό Σουσάμι άσπρο όσο χρειαστεί Αλάτι Μαϊντανό λίγο ψιλοκομμένο Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΠλένουμε καλά τα μύδια και τα καθαρίζουμε τραβώντας από μέσα τους το γενάκι που έχουν. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο... The post Μύδια αχνιστά με[...]
Πηγή: chefoulis.gr