Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Η πέρκα είναι ένα ψάρι που ως γεύμα είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, αντιοξειδωτικά καροτένια, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Επιπλέον διατίθεται σε φιλέτα χωρίς[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕπειδή όπως έχουμε ξαναπεί τίποτα δεν πρέπει να μας κάνει να χάσουμε τη διάθεση για ζωή, κόντρα στην κρίση και σε όλα όσα θέλουν να μας βγάλουν από την ψυχική[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜιας και η ανάρτηση με την ψητή πέρκα και τις μαριναρισμένες αγκινάρες έκανε "φτερά" θα σας δώσω μια άλλη εκδοχή πέρκας με λαχανικά. Όσο για τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 500 γραμ. Λιγκουίνι 100 γραμ. καπνιστό σολομό σε μικρά κομματάκια ψιλοκομμένο άνιθο (τα πάνω - πάνω) 1/2 κρασοπότηρο βότκα λάδι-αλάτι-πιπέρι κρέμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚάθε Σάββατο υπάρχει βόλτα στη λαϊκή όχι μόνο για τα απαραίτητα ψώνια αλλά γιατί η λαϊκή μας αρέσει, ιδιαίτερα αυτή η λαϊκή της οδού Καλλιδρομίου έχει το κάτι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι σουπιές ως γνωστόν φτιάχνονται με διαφόρους τρόπους. Εξαρτάται λοιπόν από τον καθένα από εμάς για το πως του αρέσουν. Εγώ αυτή την φορά είπα να τις φτιάξω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕπειδή είπαμε κρέατα φάγαμε αρκετά σήμερα θα σας δώσω συνταγή που μαγειρεύτηκε τις ημέρες της νηστείας αλλά που μπορεί να καταναλωθεί κι οποιοδήποτε άλλη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈρχεται καλοκαιράκι φίλοι μου και τα μεζεδάκια θα έχουν την τιμητική τους. Θα μαζευόμαστε στην βεραντούλα του σπιτιού μας, μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι,[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣήμερα η μέρα έπρεπε να έχει ψάρι, έχουμε αυξήσει την κατανάλωση ψαριού σε δυο φορές την εβδομάδα. Ξεφυλλίζοντας το τελευταία τεύχος του γαστρονόμου υπήρχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜη νομίζεται ότι χάθηκα αλλά οι δουλειές πολλές και διάφορα άλλα θέματα με κρατούν μακριά από το γράψιμο. Ρίχνω κλεφτές ματιές σε όλους σας όμως. Ένα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ πρώτη υπόσχεση που σας έδωσα για τα σαρακοστιανά ήρθε. Πριν χρόνια κάποιο μεσημέρι χτύπησε το κουδούνι κι ένας ευγενέστατος κύριος από γραφείο ταχυαποστολής[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΘέλοντας να συνοδεύσω τα φασολάκια που είχαν περισσέψει από χτες έβγαλα από την κατάψυξη λίγα φιλέτα γλώσσας που είχαν περισσέψει κι εκείνα από το Μαγιάτικο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣας έχει συμβεί να έχετε μαγειρέψει κάποιο φαγητό και να το έχετε ξεχάσει εντελώς!!! Πολλές φορές κάποια φαγητά μπαίνουν σε αρχείο για μελλοντική ανάρτηση[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣήμερα ξύπνησα με κακή διάθεση, θες η κούραση θες αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας θες η μεγάλη έννοια μιας "τρελής μάνας" όλα μαζί και τίποτα!!! Είχα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτη βόλτα μας μάζεψα άγρια χόρτα, τα είχα λαχταρίσει πολύ, φέτος στη λαϊκή δύσκολα έβλεπες κάποια που να θέλεις να τα αγοράσεις. Ένα μέρος τους τα έβρασα για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ πίεση των ημερών μεγάλη και ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτιάξω τίποτα για το Πάσχα. Δεν προλαβαίνω καν να αναρτήσω αυτά που φτιάχνω. Αυτό εδώ όμως, είπα στην[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό γαρίδες λάδι 3-4 σκελίδες σκόρδο 3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες ή ένα κουτί ντοματάκια μαϊντανό πολύ ψιλοκομμένο αλάτι1 πακέτο μακαρόνια τις αρεσκείας[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει ως τίτλο "πως η Ξανθή έφαγε καρύδα". Είναι όμως ένα πιάτο από τη διεθνή κουζίνα και μάλιστα από την Ινδία. Με την καρύδα σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr