Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
1 κιλό μεγαλούτσικες γαρίδες, φρέσκες ή κατεψυγμένες, καθαρισμένες από τα κελύφη (κρατάμε τα κεφάλια) 1 μικρό φινόκιο 1 σφηνάκι ούζο (περίπου 40 ml) χυμός και[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα γλώσσας (περίπου 200 γρ. το καθένα), φρέσκα ή κατεψυγμένα 250 γρ. μανιτάρια καφέ ή άσπρα 2 σκελίδες σκόρδου, σε φέτες 120 ml λευκό κρασί, προτιμότερο[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τα καλαμαράκια 1.600 γρ. καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Για τη σάλτσα καυκαλήθρας 1 ματσάκι καυκαλήθρες* με τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα γλώσσας (180 γρ. περίπου το καθένα) 6 - 7 πράσα τρυφερά (το άσπρο μέρος και το τρυφερό πράσινο), καθαρισμένα και κομμένα σε μέτριες ροδέλες 2 - 3[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το χταπόδι 1 χταπόδι, κατά προτίμηση φρέσκο, βάρους περίπου 1.200 γρ., καθαρισμένο (αν δεν βρούμε ένα μεγάλο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο μικρότερα,[...]
Πηγή: gastronomos.gr10 πατατούλες μικρές νέας εσοδείας 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα περνάμε από το αλεύρι. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr