Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Ένα από τα πολύ αγαπημένα φαγητά της οικογένειας είναι ο τηγανητός γαύρος. Ο γαύρος γενικότερα θα μου πείτε αφού τον μαγειρεύουμε με όλους τους δυνατούς[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΙδού πώς ένας παραδοσιακός αγαπημένος μεζές του ούζου φλερτάρει ακόμη περισσότερο μαζί του, χάρη στο καυτερό κουρκούτι που τον ντύνει. Υλικά ½ κιλό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comΣτο σπίτι μας αγαπάμε τον σολομό και τον τρώμε ποικιλοτρόπως. Συνήθως μαριναρισμένο σε χυμούς εσπεριδοειδών, πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ και ό,τι άλλο έχω[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com Η φωτογραφία από εδώ Όλοι γνωρίζουν ότι η πατάτα είναι τροφή που εισήλθε στον διατροφικό χάρτη της Ευρώπης σχετικά πρόσφατα.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά Για τα ζυμαρικά 350 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ο.χ. 3 αυγά 170 γρ. γάλα αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο ελαιόλαδο Για τη σάλτσα και τον σολομό 200[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com