Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Η τέλεια αλληλεπίδραση! Η ιωδιούχα γεύση του αυγοτάραχου, υπογραμμίζεται όμορφα από το λεμόνι και δίνει στις γαρίδες την ένταση που χρειάζονται για να[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜαριδάκι τηγανητό Υλικά 500 γρ. μαριδάκι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Αλεύρι όσο χρειαστεί για αλεύρωμα Αλάτι Εκτέλεση Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΔεν το αντέχω όταν όλοι τον Ιανουάριο ξεκινούν να μιλούν για υγιεινή διατροφή. Οι άνοστες σούπες και τα βαρετά πιάτα λαχανικών με εξοργίζουν όσο και εκείνοι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά Μύδια 1/2 κιλό κατεψυγμένα και καθαρισμένα Μπύρα 1 κουτί Αλεύρι Αλάτι - πιπέρι Ηλιέλαιο Οδηγίες Ξεπαγώνουμε τα μύδια , τα πλένουμε και καθαρίζουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com150 γρ. Γαρίδες μικρές καθαρισμένες 2 αυγά 50 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη τριμμένο πιπεριά πράσινη για γαρνιτούρα Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Ρίχνουμε λάδι να κάψει και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook150 γρ. Γαρίδες μικρές καθαρισμένες 2 αυγά 50 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη τριμμένο πιπεριά πράσινη για γαρνιτούρα Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Ρίχνουμε λάδι να κάψει και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Μπακαλιάρος 3 φιλέτα ξαλμυρισμένα Πατάτες 1 κιλό Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Γάλα 1 φλυτζάνι του τσαγιού Ηλιέλαιο 2 κουταλιές της σούπας Σκόρδο 3[...]
Πηγή: chefoulis.grΑν και δεν είμαι οπαδός των ψαρικών. δεν λέω όχι σε φιλέτο γλώσσας. Υλικά: Φιλέτα γλώσσας Αλάτι Πιπέρι Κόλιανδρο αποξηραμένο Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 κιλό κατεψυγμένες γαρίδες ψιλοκομμένες 1 1/4 φλιτζάνι βούτυρο κομμένο σε κύβους 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 πιπεριές πράσινες[...]
Πηγή: sidagi.grΈνας απίστευτα νόστιμος και γρήγορος ουζομεζές, που όσο και να τηγανίσουμε, ποτέ δεν είναι αρκετός. Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι μικρές ή μέτριες φρέσκες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr