Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 135 συνταγές
Ένα διαφορετικό φιλέτο ψαριού για να μη φτιάχνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Τι χρειαζόμαστε: 6 στρογγυλές φετούλες ψαριού (πέρκα, γαλέος κλπ) 1 μικρό πράσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος, για να απολαύσετε ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Κατάλευκο φιλέτο ψαριού, κλεισμένο σε μια αρωματική κρούστα. Τα παιδιά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλό φρέσκιες γαρίδες αλάτι σκόρδο λιωμένο μαϊντανός, κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε γάλα 2 αυγά 1/2 κουταλιά τις[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλό φρέσκιες γαρίδες αλάτι σκόρδο λιωμένο μαϊντανός, κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε γάλα 2 αυγά 1/2 κουταλιά τις[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΥΛΙΚΑ 16 μεγάλες γαρίδες, 2 αβγά, 4 κουταλιές αλεύρι, 4 κουταλιές γαλέτα (φρυγανιά), λίγο σκόρδο σε σκόνη, δρακόντιο (εστραγκόν). Για τη σαλάτα: ¼ λάχανο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνας τρόπος για να έχετε ένα γρήγορο νόστιμο και έλαφρύ γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ. 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 18/03/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Ψαροκεφτέδες με μπακαλιάρο στο φούρνο Μια υπέροχη συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά : 1 κιλό ψάρι (γαλέο ή ξιφία) 1 μικρό κουτί μανιτάρια κονσέρβας 2 πιπεριές πράσινες 3 ντομάτες κομμένες φέτες 4 κουταλιές σούπας λάδι 2 λεμόνια 1[...]
Πηγή: yumyum.grΜπαρμπούνια με κρασί και φρέσκες ντομάτες ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ Υλικά 12 μεγάλα μπαρμπούνια 400 γραμμάρια ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρους και τριμμένες[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά για 12-15 τεμάχια: Για τις κροκέτες: 250 γρ. φιλέτο παστού μπακαλιάρου καλά ξαρμυρισμένο (για 36-48 ώρες σε νερό το οποίο αλλάζουμε ενδιάμεσα κάθε 8[...]
Πηγή: easykuzina.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr