Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Υλικά (2 μερίδες) 2,5 κουταλιές βούτυρο 2,5 κουταλιές αλεύρι 1/2 κουταλάκι αλάτι 3 κουταλάκια κάρι σκόνη 1,5 κουταλιά κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : παπαρδέλες 4 αβγά 250 γρ. αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 10 γρ. μελάνι σουπιάς σε μορφή σκόνης 1 κουταλιά ελαιόλαδο αφρός κάρι 50 γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 3 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 25 γρ ρίζα τζίντζερ, ψιλοκομμένη 4-5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 2 μεγάλα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 1 ποτήρι ξινόγαλο μπόλικο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) λίγο αλάτι Για το πανάρισμα: 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο φετινό καλοκαίρι οδήγησε τον μικρό άντρα της οικογένειας, σε "ανακαλύψεις" νέων, για αυτόν, γεύσεων. Έτσι έμαθε: το κρέας χωρίς κόκαλα (μοσχαράκι και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜεζεδάκι σας έχω για σήμερα, απο άλλη γη και απο άλλα μέρη... Ξέρω οτι αρκετοί απολαμβάνετε τις τελευταίες μέρες των φετινών σας διακοπών, κάνετε βουτίτσες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami3 μεγάλα φύλλα μπανανιάς 150 γρ. λάχανο χωρίς κοτσάνι 1 φρέσκο τσίλι 350 γρ. φιλέτο γατόψαρου ή Χάλιμπουτ 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 250 ml κρέμα ινδικής[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 μεγάλα φύλλα μπανανιάς 150 γρ. λάχανο χωρίς κοτσάνι 1 φρέσκο τσίλι 350 γρ. φιλέτο γατόψαρου ή Χάλιμπουτ 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 250 ml κρέμα ινδικής[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 μέτριου μεγέθους ψάρια (Περίπου 800 γρ.) Αλάτι, πιπέρι 4 κουτ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κουτ. τσάιβς (σχοινόπρασο)[...]
Πηγή: greekcook.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες 3 μέτρια μήλα κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες κατά μήκος 1,25 φλιτζ.[...]
Πηγή: yumyum.gr4 φιλέτα σολομού (250γρ./το καθένα) 4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ λεμόνι (ο χυμός του) αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. βασιλικός (ψιλοκομμένα φύλλα) για τη σως ½ κ.σ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: cooklos.grΚάνοντας μια περιήγηση στην ιστορία μου ως μέλος της διαδικτυακής κοινότητας www.sff.gr ανακάλυψα ένα παλιό τόπικ με τίτλο Σουφουφίτικη Γαστρονομία, όπου για[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr