Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Μια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚατ' αρχήν τη συνταγή για τις σαρδέλες θα τις βρείτε πατώντας εδώ, στο blog της Δήμητρας '' ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ '' . Πολύ νόστιμος μεζές!!!! Εκανα μια αλλαγή και τις[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΜοναδική πίτα που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : maggicooking.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά 300γρ. φιλέτο παγκάσιου ή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ πιο συνηθισμένος τρόπος για να μαγειρεύσουμε τα μύδια είναι πιλάφι ή μακαρονάδα, διότι με το ρύζι ή τα μακαρόνια ταιριάζουν πολύ γευστικά και συνθέτουν ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠέρσι μετά τις μέρες των Χριστουγέννων, είχα γράψει για μια γεμιστή σουπιά με τυράκια . Φέτος (για σκέψου... έναν χρόνο μετά) η σουπιά μου, έγινε αποκλειστικά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα κεφάλια "μέσα" λοιπόν...με την βοήθεια όλων των "αναπνοών" που λάβαμε (ο καθένας με τον τρόπο του) κατά την διάρκεια αυτού του καλοκαιριού. Δύο μήνες[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο καλοκαίρι αγαπά πολύ τα θαλασσινά είτε σαν κύριο πιάτο είτε σαν μεζεδάκι για ούζο ή κρασί. Τα οστρακοειδή, φρέσκα ή κατεψυγμένα, προσφέρονται για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 4-5 κομμάτια πέρκα 3 κ.σ. μουστάρδα απαλή 1 κ.σ. κάρυ χυμός 2 λεμονιών ξύσμα λεμονιού ελαιόλαδο 2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα 1 ματσάκι[...]
Πηγή: sidages.grΔεν φταίω εγώ...η φαντασία μου τα φταίει! Είναι και η περίοδος τέτοια. Οπότε το αχαλίνωτο της φαντασίας μου... ότι θέλει πράττει και "εισπράττει" φυσικά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 4-6 άτομα: 4-5 κομμάτια πέρκα 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή 1κουταλιά σούπας κάρυ χυμός 2 μεμόνια ξύσμα ελαιόλαδο 2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα 1[...]
Πηγή: sidagi.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕφόσον το καλοκαίρι οι περισσότεροι τρώνε αρκετό ψάρι, αποφάσισα να γράψω αυτή τη γρήγορη συνταγή. Όποτε την κάνουμε την συνοδεύουμε με τηγανητές πατάτες.[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr500 γραμμάρια φιλέτο Γλώσσας 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια σε κομματάκια Λίγο άνηθο 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλάτι και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο χταπόδι αλλιώς το πρωτοδοκιμάσαμε στο σπίτι της φίλης Μαρίας Β. μαζί με άλλα θαλασσινά, ομολογουμένως εξαιρετικά μαγειρευμένα! Ήταν ένα υπέροχο μεζεδάκι,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami