Καριοκα αυθεντικη ξανθης συνταγη | γαλεος τηγανητος | γαλατοπιτα βεφα αλεξιαδου | κουλουρακια βανιλιας ακης | γλυκοξινο χοιρινο ακης | γλυκο με μπισκοτο | συκωτι μοσχαρισιο στο τηγανι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Καλαμάρια με αρωματικά

Υλικά: 800 γρ. μέτρια καλαμάρια 6 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. μηλόξυδο 3 κ.σ. ούζο ή ρακί 1 ματσάκι μαϊντανό 1 ματσάκι μέντα 1 κλαράκι άνηθο 1 κ.γ. ρίγανη [...]

Πηγή: greekcook.gr
Σολομός με γλυκόξινη σάλτσα

Υλικά (για 4 άτομα) 4 κομμάτια σολομό, αλάτι, πιπέρι, Για τη σάλτσα: 2 κουταλιές βούτυρο, 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 2 κουταλιές καστανή ζάχαρη, 1 λεμόνι, ο[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

400γρ. γαρίδες 100γρ. τυρί φέτα 50γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 3 ντομάτες 1 κρεμμύδι 8 φύλλα μαρούλι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο χυμός ενός[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Αστακός με κόκκινο κάρι, ρύζι jasmine και[...]

Υλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ψάρι του Αγίου Πέτρου

1 ψάρι(Saint Peter fish) καθαρισμένο και κομμένο σε φιλέτα Δεντρολίβανο Θυμάρι Ρίγανη Ξερή μέντα 4 ντομάτες κομμένες στα 2 3 πιπεριές (2 πράσινες, μια κόκκινη)[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Βαγγέλnς Γαλέvος: Σολομός tataki με ikura,[...]

Καθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Linguini με μικρά καλαμαράκια σε βαθυ-κόκκινη[...]

500 γρ λινγκουίνι (linguini) 5 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 8-10 ελιές γλυκόσαρκες, χωρίς κουκούτσι 2 διπλά φιλέτα αντσούγιας 2 σκελίδες σκόρδο 1 μικρή μικρή[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΠΟΛΠΕΤΕΣ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ //[...]

ΠΟΛΠΕΤΕΣ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Σαρδελίτσα, ένα ψαράκι ταπεινό αλλά πλούσιο σε ωφέλιμα Ω3 λιπαρά, που στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το μαγειρεύουμε ψητό ή[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ρατατούιγ με γαρίδες

Είναι ένα πιάτο που εκμεταλλεύεται τα υπέροχα λαχανικά του καλοκαιριού, κολοκύθι, μελιτζάνα και πιπεριές για να σου δώσει ένα πιάτο πιο νόστιμο από ό,[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ[...]

Υλικά (6 μερίδες) : 4,5 φλιτζ. φρέσκα φύλλα βασιλικού 1,5 φλιτζ. φρέσκα φύλλα μέντας 3/4 φλιτζ. καβουρδισμένο καρύδι τριμμένο 6 κουταλιές φρεσκοτριμμένο τυρί[...]

Πηγή: yumyum.gr
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΣΟΛΟΜΟΥ ΣΕ ΣΩΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ[...]

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΣΟΛΟΜΟΥ ΣΕ Σ ΩΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ Νοστιμα μενταγιον φρεσκου σολομου, σε νοστιμη πικαντικη σαλτσα μουσταρδας, αρωματισμενη με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΦΕΤΑΣ ΨΑΡΙΟΥ ♦♦ COME[...]

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΦΕΤΑΣ ΨΑΡΙΟΥ Το μενταγιον ειναι ενα κομματι ψαχνο κρεας ή φετα απο μεγαλο ψαρι, με παχος 2-3εκ, που του δινουμε ομοιομορφο στρογγυλο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy