Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό γαρίδες (προτιμήστε τις μεγάλες) 1 κουτάκι μπύρα (εγώ πειραματίστηκα με μαύρη μπύρα, αλλά αν θέλετε πιο extreme καταστάσεις χρησιμοποιήστε[...]
Πηγή: greekcook.grΈχει υποβληθεί από voula Δευτέρα, 23/03/15 Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τη γέμιση: 1 1/2 κιλό φρέσκος μπακαλιάρος ή μουγκρί χωρίς τα κόκκαλα 5 κρεμμύδια 2 πιπεριές φλάσκες 1 πρέζα σαφράν 1/2 λίτρο λάδι αλάτι Για τη ζύμη: 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜερίδες: 5 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜερίδες: 5 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. μεγάλα μύδια καθαρισμένα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα των μυδιών Για το χυλό 150 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι αλάτι πιπέρι Ξεπαγώνουμε την πέρκα. Την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι αλάτι πιπέρι Ξεπαγώνουμε την πέρκα. Την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά συνταγής Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 4 γρ. μαγιά στιγμής 5 κρόκοι αυγών 2 κουταλάκια κοφτά αλάτι 125 ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια 6 άτομα Για τη γέμιση: 1 1/2 κιλό φρέσκος μπακαλιάρος χωρίς τα κόκκαλα 5 κρεμμύδια 2 πιπεριές φλάσκες 1 πρέζα σαφράν 1/2 λίτρο λάδι αλάτι Για τη ζύμη: 1[...]
Πηγή: sidagi.gr