Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Υλικά συνταγής λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 1 κιλό λαυράκι πλυμένο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ½ κιλό πατάτες 180 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΤη Δευτέρα είχα την τιμή να δοκιμάσω από τους πρώτους το νέο ειδικό μενού που τρέχει παράλληλα στο Rakkan και το Varoulko κάθε Πέμπτη του Μαΐου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Πότε μπορούμε να βρούμε το ψαράκι που θέλουμε στο ψαράδικο της γειτονιάς μας; Όλο το χρόνο τσιπούρα,[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ; Πρώτα απ’ όλα, το φρέσκο ψάρι έχει μια πολύ πιο ευχάριστη οσμή που παραπέμπει σε θαλασσινά φύκια σε αντίθεση με τα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) Μικρά ψαράκια (κουτσομούρες, λαβράκια, μπαρμπούνια, λιθρίνια)(όποιο από αυτά σας αρέσει ή και συνδυασμός) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 1/4 κιλού ψάρι (1 μεγάλο ή 2-3 μικρότερα) 1 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 3/4 κιλού ντομάτες ώριμες 1/2 φλιτζάνι φρυγανιά[...]
Πηγή: sidages.grτου σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (2-4 μερίδες) : 2 φιλέτα από ψαρί μπακαλιάρο ή πέρκα ή φαγκρί ή λαβράκι 1 κομμάτι τζίντζερ 3 εκατοστά περίπου τριμμένο στον τριφτή 2 κρεμμυδάκια πράσινα[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα λαβράκι (κρατάμε τα κόκαλα) 4 φιλέτα φαγκρί (κρατάμε τα κόκαλα) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι 500 γρ. ημιέτοιμο κους-κους 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 3 άτομα) Ποικιλία ψαριών της αρεσκείας σας (βλ. παρασκευή) 1 αγγουράκι (σε πολύ πολύ λεπτές φετούλες) Ρόκα (ή χόρτα ή βλίτα κλπ) 1 ραπάνι λευκό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ψήσιμο στο χαρτί μάς επιτρέπει να μη χρησιμοποιήσουμε, έως και καθόλου, λιπαρές ουσίες, αν το επιθυμούμε. Όσοι θα ήθελαν να ελαφρύνουν ακόμα περισσότερο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓρήγορο φαγητό και της ώρας. Νόστιμο και αρωματικό για τους λάτρεις των ψαριών! Τι χρειαζόμαστε: 4 λαυράκια ή τσιπούρες λίγο αλάτι ελάχιστο πιπέρι 4 κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grYλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλεταρισμένο για καρπάτσιο λαβράκι ή ξιφία 20 γρ. κουκουνάρι 1/3 φλ.τσ. ελαιόλαδο (ή λίγο περισσότερο) 2 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜαγική συνταγή με μπαρμπούνια που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Cookbok.gr Μερίδες : για 4-5 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, ψήσιμο 45΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 1 ½ κιλό ψάρια καθαρισμένα (γόπες ή κολιούς ή μαρίδες ή μικρά λαβράκια) 1 κούπα ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μικρά ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cook