συνταγες για τσουρεκια | τσιπουρα στο φουρνο | kreatopita | μαραθοπιτα με τυρι | νηστισιμο κεικ χωρις λαδι | ευκολο κεικ νηστισιμο | συνταγη κορμος σοκολατας | κουλουράκια νηστίσιμα πορτοκαλιού
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα με αστακος

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Σαλάτα θαλασσινών

Την συνταγή αυτή την "αντεγραψα" από μικρό ιταλικό εστιατοριο, σαν "Le sette note". Είναι οικονομική, απλή στην παρασκευή της και τη σερβίρω πάντα μαζί με[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χταπόδι κρασάτο με κοφτό μακαρονάκι

Υλικά συνταγής 600-700 γρ. χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι 2 μεγάλα κρεμμύδια, ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 3 μέτριες ντομάτες φρέσκες ή 1[...]

Πηγή: icookgreek.com
Barilla Spaghetti με αστακό και αγκινάρες

Ο αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΑΣΤΑΚΟΣΑΛΑΤΑ

1 ουρά αστακού 1 κόκκινο λάχανο ½ μαρούλι άισμπεργκ 2 αντίβ 1 ματσάκι κάρδαμο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ξίδι 2 κουταλιές μουστάρδα αλάτι και θυμάρι Σε[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
«Τούρτα» από αστακό και γλώσσα

Υλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Βαγγέλnς Γαλέvος: Σολομός tataki με ikura,[...]

Καθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Τούρτα» από αστακό και γλώσσα

Υλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χταπόδι Τουρσί

Χταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]

Πηγή: kitchenstori.es
ΑΣΤΑΚΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ: 250 γρ. αστακό (ή προϊόν απομίμησης αστακού) 6 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ½ κ.σ. βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μεγάλο μανιτάρι ψιλοκομμένο 1[...]

Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.gr
Τα θαλασσινά και τα κρασιά που αγαπούν !!!

Σας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy