γλυκο με μπισκοτα | μελιτζανες τουρσι χωρις γεμιση | πως να ψησω σουβλακια στο φουρνο | παπια κοκκινιστη με μακαρονια | σεφταλια ψησιμο | φασολακια κατεψυγμενα σαλατα | νιστισιμακεικ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα με κολιος

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ψάρια τηγανιτά σαβόρε

 Συνήθως, σαβόρε κάνουμε τα ψάρια που δεν έχουν λέπια, όπως σαφρίδια, κολιοί, σκουμπριά, παλαμίδα κομμένη φέτες κ.α. χωρίς να αποκλείουμε και τα υπόλοιπα.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Σκουμπρί λαδορίγανη στο φούρνο

Υλικά: 3 μεγάλα σκουμπριά ή κολιοί 1/2 κεφάλι σκόρδο 1/2 κούπα ελαιόλαδο χυμός από 1 1/2 λεμόνι φέτες λεμονιού αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση: 1. Αφού[...]

Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr
Ονομασίες ψαριών

Παρακάτω παραθέτω ένα πίνακα με τις ονομασίες των ψαριών στα Ελληνικά, στα Αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Λατινικά (επιστημονική ονομασία). Ελπίζω να σας φανεί[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr
Ψάρια

Λατρεύω τα ψάρια. Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα χωρίς να τα βαρεθώ καθόλου. Και το μαγείρεμά τους είναι τόσο εύκολο, τόσο γρήγορο, είναι κρίμα που πολύς[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ;

ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ; Πρώτα απ’ όλα, το φρέσκο ψάρι έχει μια πολύ πιο ευχάριστη οσμή που παραπέμπει σε θαλασσινά φύκια σε αντίθεση με τα[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
​​​Το μικρό ψάρι τρώει το μεγάλο

Πόσο εύκολα αντιστρέφεται, κι εν τέλει διαψεύδεται, η γνωστή κυνική παροιμία. Χρειάζεται βέβαια εδώ και η βοήθεια του κακότροπου ψαρά, που υπακούει στη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα ψάρια και η εποχή τους

Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Πότε μπορούμε να βρούμε το ψαράκι που θέλουμε στο ψαράδικο της γειτονιάς μας; Όλο το χρόνο τσιπούρα,[...]

Πηγή: fetoula.blogspot.gr
Σκουμπρί στο τηγάνι με δενδρολίβανο και[...]

Οι περιπέτειες με το ραβέντι συνεχίζονται κι αυτή τη φορά είναι αλμυρές. Σκουμπρί στο τηγάνι με δενδρολίβανο και κάππαρη, και ψητό ραβέντι. Το ραβέντι[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Πως ξεχωρίζουμε τα φρέσκα ψάρια . How to[...]

Τι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]

Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy