Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Φιλέτο ψαριού με φασόλια και βλίτα Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος:15’, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ : 4 φιλέτα ψαριών (γλώσσα, πέρκα ή[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ καινούρια εβδομάδα ξεκινάει. Μια δύσκολη βδομάδα θα είναι για μας. Ελπίζω να είναι καλύτερη για σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς είναι δυνατόν, όταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜπορούμε να το πούμε και διαίτης… Νοστιμότατο φαγάκι, τόσο εύκολο που μπορεί να το κάνει ο καθένας! Υλικά για 2 μερίδες: 400-500 γρ. ψάρια (γλώσσα,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ Γλώσσα Μενιέρ (Sole Meunière) είναι μια συνταγή που μιλάει στην καλλιεργημένη γαστρονομικά γλώσσα των καλοφαγάδων σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο! Γιατί[...]
Πηγή: caruso.grΜοναδική πίτα που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : maggicooking.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά 300γρ. φιλέτο παγκάσιου ή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Όχι δηλαδή ότι[...]
Πηγή: bostanistas.grΠικάντικα ρολάκια γλώσσας για 4 μερίδες Υλικά 8 φιλέτα γλώσσας 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός 2 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος 2 κ.σ. φρέσκα[...]
Πηγή: greekouzina.gr