Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
27/10/15 Αν δοκιμάσατε χθες το αρωματικό ψαρονέφρι με κρύα sauce σταφίδας , σήμερα έχουμε και συνέχεια. Τσιπούρα με κρύα sauce σταφίδας με σάλτσα που είτε μας[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant, στο ξενοδοχείο Ηρώδειο, δεν[...]
Πηγή: caruso.grΚαλαμαράκια μεθυσμένα Υλικά 10 καλαμαράκια μέτρια ½ φλιτζάνια ρύζι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές σούπας κουκουνάρια 2[...]
Πηγή: greekouzina.grΠόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα φιλέτο ψαριού γεμιστό; Αν απαντήσατε "πολύ", πέσατε μέσα. Πέρα από τις επιλογές των αναλογιών της συνταγής (πόσο καρότο,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΑυθεντικές νοστιμιές από την πιο «πολύχρωμη» κουζίνα του αμερικανικού Νότου. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ Ιούνιος μπήκε καλοκαιρινός και ζεστός όπως τον περιμέναμε δεν χάσαμε ευκαιρία για θαλασσινή απόδραση μετά από αρκετές ψυχρές μέρες του Μαΐου. Ετοιμαστήκαμε[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΟΛΠΕΤΕΣ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Σαρδελίτσα, ένα ψαράκι ταπεινό αλλά πλούσιο σε ωφέλιμα Ω3 λιπαρά, που στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το μαγειρεύουμε ψητό ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές σταφίδες σουλτανίνες 350 γρ σαρδέλες φρέσκες ή 2 κονσέρβες 2 βολβοί φινόκιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: yumyum.gr500 γρ γαύρος ή σαρδέλες αλεύρι για αλεύρωμα λάδι για το τηγάνισμα των ψαριών (δείτε “Μυστικά” [1]) 500 γρ κρεμμύδια ξερά 3 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr