Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
σαρδέλες και ζαργάνες γεμιστές και γκρατέν, σαρδέλες και ζαργάνες γεμιστές και γκρατέν - Pandespani.com, ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΠΕΚΑΦΊΚΟ // SARDE A BECCAFICO, ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΠΕΚΑΦΊΚΟ // SARDE A BECCAFICO, Σαρδέλες στο φούρνο με μυρωδικά και φάβα με chutney μελαχρινής σταφίδας! - Featness, Σαρδέλες με σαλάτα από φινόκιο
Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων από τον Ανδρέα Λαγό. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr"Πάμε για ψάρι"; Είναι η κλασσική ερώτηση του μεγάλου άντρα του σπιτιού, όταν βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας. Και μιλάει φυσικά, για την Κεντρική Ψαραγορά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grαπό την κ. Αριστέα Τόλια -καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή του περασμένου αιώνα από το τετράδιο της γιαγιάς μου Αριστέας με τη γλώσσα της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΠόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα φιλέτο ψαριού γεμιστό; Αν απαντήσατε "πολύ", πέσατε μέσα. Πέρα από τις επιλογές των αναλογιών της συνταγής (πόσο καρότο,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίκοσι λεπτά αρκούν για να γευτείτε ένα πιάτο αξιώσεων, ιδεώδες για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη αλλά και όσους μένουν πιστοί στις αρχές της[...]
Πηγή: bostanistas.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Παραμονή Ευαγγελισμού και για σήμερα σας υποσχέθηκα μια ...λίγο πιο εξωτική συνταγή με μπακαλιάρο και πάλι κατεψυγμένο!! Όχι δεν κάνω ούτε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια 4 άτομα 600 γραμμ ψάρι 80o γραμμ τσουκνίδες 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο 4 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε φετούλες 5,6 φρέσκα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά Χταπόδι 1 1/2 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο Κόκκινο ξηρό κρασί 1 φλυτζάνι του τσαγιού Πατάτες 5-6 ολόκληρες Ελιές 10-15 κομμένες χωρίς κουκούτσια Δάφνη 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΚλασική γαλλική συνταγή που παντρεύει φιλέτο γλώσσας με ολόφρεσκη σταφίδα και όλα αυτά σε μια απαλή - οι Γάλλοι είναι ειδικοί στο είδος - λευκή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html27/10/15 Αν δοκιμάσατε χθες το αρωματικό ψαρονέφρι με κρύα sauce σταφίδας , σήμερα έχουμε και συνέχεια. Τσιπούρα με κρύα sauce σταφίδας με σάλτσα που είτε μας[...]
Πηγή: zannetcooks.com28/2/14 Γαρίδες cayenne, μια πρόταση για το τραπέζι της Καθαρά Δευτέρας γιατί ως λαός εκτιμήσαμε ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο όνομα και δεν αναφέρομαι στο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 1 ½ κιλό ψάρια καθαρισμένα (γόπες ή κολιούς ή μαρίδες ή μικρά λαβράκια) 1 κούπα ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μικρά ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cook