Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά ελαιόλαδο: 100 ml κρεμμύδια ξερά: 2 ψιλοκομμένα κιμάς μοσχαρίσιος: 450 γρ. καλαμάρια: 4 μεγάλα, καθαρισμένα από το δέρμα, ολόκληρα κουκουνάρι: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΧτες αποφασίσαμε ότι το ψυγείο μας χρειάζεται οποσκαιδηποτε απόψυξη. Αν και είχα σκοπό να το κάνω λίγο πριν την καλοκαιρνη άδεια, άλλαξα γνώμη όταν στην[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑποχαιρετώ τις λιακάδες με ένα ποτήρι ούζο και αυτή τη συνταγή που φαίνεται δύσκολη αλλά δεν είναι. Υλικά Για τους χταποδοκεφτέδες 1 χταπόδι λίγο πάνω από ένα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΚεφτεδάκια στον φούρνο με πατάτες με φλούδα στην λαδόκολα!!! Για τα κεφτεδάκια!!!! 750 γρ κιμά 500 γρ μοσχάρι 250γρ χοιρινό 1 κρεμμύδι στον τρίφτη 2 σκ σκόρδο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που ξέρουμε ήδη,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr500 γρ. ξερά φασόλια μπαρμπούνια 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (ή ανάμικτο αν προτιμάτε) 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και βράζουμε τον αστακό για 6 λεπτά. Το νερό θα πρέπει να καλύπτει λίγο τον αστακό. Αφαιρούμε τον αστακό σε[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές