Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
1 κιλό σουπιές 1 κιλό σπανάκι 1/2 κούπα ελαιόλαδο 2 πράσα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 300 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ξερό κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨητά καλαμάρια ότι καλύτερο για ουζάκι. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, αναμονή 1 ώρα, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr500 γρ. μακαρόνια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 πράσο, ψιλοκομμένο 5 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο 2 - 3 αντζούγιες ελαιόλαδο 2 συσκευασίες ντομάτα κονκασέ 2 κούπες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια δοκιμασμένη και πολύ νόστιμη συνταγή του Jamie Oliver που μπορεί να γίνει και με φαγκρί ή γλώσσα ή πέρκα ή όποιο ψαράκι σκεφτείτε πως μπορεί να[...]
Πηγή: greekmasa.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜια κλασική παραδοσιακή μακαρονάδα με ολόφρεκη σαρδέλα και αρωματικό μάραθο. Η απόδειξη πως τα μικρά, πεντανόστιμα ψαράκια δεν τρώγοντα μόνο ψητά ή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ λινγκουίνι (linguini) 5 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 8-10 ελιές γλυκόσαρκες, χωρίς κουκούτσι 2 διπλά φιλέτα αντσούγιας 2 σκελίδες σκόρδο 1 μικρή μικρή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 6 κομμάτια φιλέτο ψαριού 180 γρ. περίπου το καθένα, χωρίς πέτσα (πέρκα ή παγκάσιος ή άλλο), 6 φιλετάκια αντσούγιας το καθένα κομμένο στα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 κομμάτια φιλέτο ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα, σύνολο 700 γρ. περίπου), 2 κουταλιές (περίπου) αλεύρι, 4 φιλετάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com