Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά (4 μερίδες) : 350 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού 3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φετούλες 2 κ.σ. σόγια 2 κ.σ. σακέ 4 κ.σ. γλυκό σέρι ή κρασί μιρίν 1[...]
Πηγή: yumyum.grΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami8 καραβίδες φρέσκες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1 καυτερή πιπερίτσα ή μπούκοβο 1/4 φλ. ούζο 1 κ. γλ. καστανή ζάχαρη 400 γρ.[...]
Πηγή: argiro.grΚαλή εβδομάδα! Παρακαλώ επειδή αυτό το post προμηνύεται μεγάλο, αν ενδιαφέρεστε αποκλειστικά για την συνταγή προχωρήστε αμέσως στα υλικά. Ειλικρινά δεν μ'[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα από τα πιο διάσημα πιάτα της Ταϊλάνδης. Με απλά υλικά και ελάχιστο κόπο ετοιμάζουμε ταϊλανδέζικα γεύματα. Συνταγή : γαστρονόμος. Μερίδες : Για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για τη συνταγή μας 1 κιλό χταπόδι φρέσκο η κατεψυγμένο Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 δάφνη πιπέρι φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 6 κοµµάτια φιλέτο πέρκας (140-160 γρ. περίπου το καθένα), 4 κουταλιές σόγια σος, 2 κουταλιές άσπρο ξηρό κρασί, 1 ½ κουταλιά χυµό λεµονιού,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com