Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
Ντροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ πέρκα είναι ένα ψάρι που ως γεύμα είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, αντιοξειδωτικά καροτένια, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Επιπλέον διατίθεται σε φιλέτα χωρίς[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα μ' αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο, που μας άρεσε πολύ, όχι μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος, για να απολαύσετε ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Κατάλευκο φιλέτο ψαριού, κλεισμένο σε μια αρωματική κρούστα. Τα παιδιά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ Πέρκα είναι ένα ψάρι που αγαπώ ιδιαίτερα και μάλιστα με αυτό το τρόπο που το κάνω. Πήρα τα ..ηνία λίγο από το Δημήτρη στη κουζίνα μπας και καταφέρω να τον[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΣτην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παραλλαγή της αγαπημένης μου τηγανόσουπας του navarino ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φιλέτο πέρκας 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα ψάρι (πέρκα, γλώσσα, παλαμίδα κλπ), περίπου 1 κιλό 2/3 φλ. αλεύρι μια πρέζα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΩς λάτρης των ψαριών, πάντα ψάχνω νέους τρόπους μαγειρέματος ώστε να κάνω και τους συνδαιτυμόνες μου να τα αγαπήσουν. Η μητέρα μου, συνήθιζε να κάνει[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό φιλέτο πέρκας 1/2 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 1 φλυτζ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα η μέρα έπρεπε να έχει ψάρι, έχουμε αυξήσει την κατανάλωση ψαριού σε δυο φορές την εβδομάδα. Ξεφυλλίζοντας το τελευταία τεύχος του γαστρονόμου υπήρχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr