Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υλικά: 3 μεγάλα σκουμπριά ή κολιοί 1/2 κεφάλι σκόρδο 1/2 κούπα ελαιόλαδο χυμός από 1 1/2 λεμόνι φέτες λεμονιού αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση: 1. Αφού[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΌπως έλεγε και μια ψυχή μουσικούλα, ήλιος, το αγόρι μου, ουζάκι, παγάκια να'ρχονται και παπαπα ... Τι χρειαζόμαστε: 1 kg σκουμπρί χονδρό αλάτι ή 2 kg μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου Γιώργου Καλιντζαιου , του πατέρα μου που μαγείρευε απίθανα! Υλικά Ψάρι σε φέτες (Βακαλάος, σκουμπρί, παλαμίδα, κέφαλος, πέρκα φιλέτο, η οποιοδήποτε[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 σκουμπρί (1 κιλό περίπου) 3 κ.σ. πουμαρό Αλάτι / πιπέρι 1 ιδέα ζάχαρη 1 μεγαλούτσικο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτηράκι κρασί άσπρο 1 ποτηράκι νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦΑΕ ΑΥΤΟ Ψάρι στο φούρνο με σπανάκι και τυρί ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 179kcal (ανά μερίδα – 192γρ.) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 4 γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 22γρ. ΛΙΠΟΣ: 8γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 2γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Για τα ψάρια 500 ml ζωμό λαχανικών 2 κ.σ. κονιάκ 1 κρεμμύδι 1 πράσο 170 γρ. μπακαλιάρο 150 γρ. σολομό 150 γρ. σκουμπρί 150 γρ. γαρίδες Μαϊντανό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟι περιπέτειες με το ραβέντι συνεχίζονται κι αυτή τη φορά είναι αλμυρές. Σκουμπρί στο τηγάνι με δενδρολίβανο και κάππαρη, και ψητό ραβέντι. Το ραβέντι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜία διαφορετική σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Δημήτρης Παμπόρης. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά Για τη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠοια ψάρια σάς ωφελούν περισσότερο και ποια είναι πιο επιβαρυμένα με τοξικές ουσίες; Tο καλοκαίρι απολαμβάνουμε πιο συχνά ψάρια και θαλασσινά και μάλιστα...[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ; Πρώτα απ’ όλα, το φρέσκο ψάρι έχει μια πολύ πιο ευχάριστη οσμή που παραπέμπει σε θαλασσινά φύκια σε αντίθεση με τα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΛατρεύω τα ψάρια. Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα χωρίς να τα βαρεθώ καθόλου. Και το μαγείρεμά τους είναι τόσο εύκολο, τόσο γρήγορο, είναι κρίμα που πολύς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grphoto: flickr | @Chris Thai Για τους εργένηδες όλου του κόσμου! Υπάρχουν 4 κατηγορίες εργένηδων όσον αφορά στην μαγειρική. Ο εργένης του delivery, ο εργένης[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ σολομός στον ατμό και γενικά το ψάρι ψημένο στον ατμό, τυλιγμένο πρώτα σε ένα καφετί ψηφιδωτό από σπασμένους σπόρους και λάδι μουστάρδας, κίτρινη σκόνη[...]
Πηγή: pandespani.comΑν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης, είναι συνετό να μην καταναλώνετε καπνιστό σολομό, ή τροφές που τον εμπεριέχουν, όπως το σούσι, ή να τον καταναλώνετε 1 φορά[...]
Πηγή: toarkoudi.gr