Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Λατρεύω τα ζυμαρικά. Μου αρέσει να τα τρώω με οποιαδήποτε σάλτσα. Από απλή έως πολύπλοκη. Το αστείο είναι, ότι ενώ στον περισσότερο κοσμο αρέσουν τα μακαρόνια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα πιάτα που έφτιαχνε η μάνα μου στις 25 Μαρτίου και των Βαΐων (αλλά και άλλες φορές), ήταν σκορδαλιά , με βακαλάο που τηγάνιζε σε κουρκούτι. Για ακόμα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠώς να αρχίσεις να μιλάς για συνταγή που έχει ζυμαρικά και μάλιστα με θαλασσινά; Όχι, πείτε μου πώς;;; Διότι άμα αρχίσω λέγοντας ότι λατρεύω τα ζυμαρικά, θα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ πρόσφατα, ο Διονύσης που δουλεύει εκεί, φροντίζει να με ενημερώνει για τα νέα προϊόντα και να με προκαλεί να τα δοκιμάσω :-p[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌπως σας έλεγα στο περασμένο ποστ , αφού καθάρισα τα μύδια, πέρασα στην μακαρονάδα μέσα στην οποία τα ονειρευόμουν. Ήταν μία από τις ωραιότερες μακαρονάδες που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤελικά κι αυτή η Δευτέρα ξημέρωσε. Κι ο ήλιος βγήκε από την Ανατολή όπως κάθε μέρα και ουχί απ΄ τη Δύση. Κι αφού βγήκε από την Ανατολή και όσο μπορώ/ούμε,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΞεκινάω το μήνα με το αγαπημένο μου φαγητό: ζυμαρικά. Κι όταν συνδυάζεται με σολομό και είναι εύκολο, γρήγορο και light, είναι ακόμα καλύτερο. Συμπαθάτε με για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα φαγητό που δοκίμασα στην πεθερά μου σας γράφω σήμερα. Κάτι σαν τις σουπιές με σπανάκι , μόνο που εδώ έχουμε βακαλάο με σπανάκι. Εύκολο και γρήγορο. Δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤι θα λέγατε για ένα εύκολο, νηστίσιμο και πεντανόστιμο φαγητό; Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ κυκλοφορούν κατεψυγμένα σακουλάκια με γαρίδες και μύδια μαζί, σε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠλησιάζει η 25η Μαρτίου, που παραδοσιακά μαγειρεύουμε βακαλάο σκορδαλιά με πατάτα ή ψωμί . Το πόσο μου αρέσει να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω νέες γεύσεις,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα έχουμε ξαναπεί. Λατρεύω τις μακαρονάδες, ειδικά αυτές που δεν περιέχουν κιμά ή κρέας. Μου αρέσουν τα θαλασσινά επίσης. Για τους λάτρεις της μακαρονάδας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑναμφισβήτητα το χταποδάκι ξυδάτο είναι ο τελειότερος μεζές του καλοκαιριού. Οκ. Ίσως μετά τις γαρίδες σαγανάκι. Οκ. Ίσως και μετά τα μύδια. Εντάξει λοιπόν! Το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίχα 40 λεπτά στη διάθεσή μου. Άντε, μία ώρα... Είχα και πέρκα φιλέτο που δεν είχα ξεπαγώσει. Είχα ξυπνήσει και νωρίς και δεν έβλεπα τι έκανα! Οπότε... Βάζω το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑς φτιάξουμε ένα μεζεδάκι, που μπορεί να μπει στο γιορτινό τραπέζι μας ή μπορεί να συνοδέψει το ποτό μας με φίλους και μπορεί να ετοιμαστεί από μέρες νωρίτερα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ καινούρια εβδομάδα ξεκινάει. Μια δύσκολη βδομάδα θα είναι για μας. Ελπίζω να είναι καλύτερη για σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς είναι δυνατόν, όταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι λιαστές ντομάτες είναι σίγουρα ένα πολύ γκουρμεδιάρικο μεζεδάκι, πολυαγαπημένο και πεντανόστιμο. Μπορούν να φαγωθούν σκέτες ή να προστεθούν σε σαλάτες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤον μαρινάτο γαύρο τον έμαθα εδώ και πολλά χρόνια στην ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Είναι από τους νοστιμότερους που έχω φάει ποτέ. Αλλά ακόμα πιο νόστιμο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ Τζένη κατάγεται από τη Ζάκυνθο αλλά μένει στο Βόλο. Με παρακολουθεί από πέρυσι από το φωτογραφικό μου μπλογκ . Όταν άνοιξα αυτό εδώ, με χαρά μου έστειλε μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτα φαγητά με γαρίδες, μου αρέσει να χρησιμοποιώ φρέσκιες γαρίδες. Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί είναι καλύτερες ή σε ίδια τιμή τελικά με τις κατεψυγμένες, αλλά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ Κάτια παρακολουθούσε τη μικρή κουζίνα, αλλά γνωριστήκαμε μέσα στο facebook. Mαγείρεψε χταποδάκι κρασάτο, μου έστειλε τη συνταγή και τη μοιράζομαι μαζί σας.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕδώ και πολύ καιρό, είχαμε συνεργαστεί με τον Κώστα για να κάνει σουπιές με σπανάκι. Ο Κώστας είχε σπανάκι από τον κήπο του, αλλά μέχρι τότε, δεν το είχε κάνει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΞέρω, ξέρω. Κανονικά, το ριζότο γίνεται με ρύζι ειδικό για ριζότο. Ναι αλλά δεν είχα! Είχα όμως ωραία ιδέα και την υλοποίησα με άλλο ρυζάκι. Πειράζει; Εσείς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr