Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Η πέρκα μ' αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο, που μας άρεσε πολύ, όχι μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑν σας αρέσουν τα ψαράκια, σας έχω μια πολύ εύκολη πρόταση! Και από νοστιμιά; Άλλο τίποτα!!! Πέρκα με την αγαπημένη μου κάπαρη και peperoncini. Τα peperoncini[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας λόγος που έχουμε αγαπήσει την πέρκα είναι γιατί είναι ένα "καλόβολο" ψάρι. Χρησιμοποιώ το φιλέτο πέρκας χρόνια τώρα μαγειρεύοντας με αυτό διάφορες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠεντανόστιμο και ελαφρύ το ψαράκι μας μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Συνήθως το μαγειρεύω έτσι σε περιόδους που κάνω διατροφή και το συνοδεύω με βραστά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην Κυριακή των Βαΐων τρώμε ψαράκι, όπως είπε προχθές η Ειρήνη, δίνοντάς μας την πολύ νόστιμη πρότασή της για σκουμπράκια ντοματοριγανάτα . Σήμερα θα σας δώσω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα ψάρια είναι απαραίτητα στην διατροφή μιας οικογένειας για τα τόσα καλά συστατικά τους. Πρόσφατα βρέθηκα με τρία τέσσερα μεγαλούτσικα ψάρια στο ψυγείο μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓεια σας φίλοι μας, να ευχηθώ κι εγώ Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη! Ωραία περάσαμε αυτές τις μέρες, αλλά πολύ μαγείρεμα βρε παιδί μου! Δεν ξέρω πως τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο σημερινό μας φαγάκι είναι τόσο νόστιμο, όσο και εύκολο να το ετοιμάσουμε! Το χταποδάκι μαριναρισμένο με ελαιόλαδο και μπαλσάμικο, τυλίγεται σφικτά σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα σερβίρω ένα από τα πιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι δεν αγαπούν να τηγανίζουν ψάρια είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη μέθοδο. Πάμε να δούμε τι κάνουμε: Καθαρίζουμε τα μαριδάκια από τα κεφάλια τους και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος, για να απολαύσετε ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Κατάλευκο φιλέτο ψαριού, κλεισμένο σε μια αρωματική κρούστα. Τα παιδιά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού. Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜεζεδάκια που θα συντροφεύουν το ουζάκι μας ή την παγωμένη μπυριτσα μας, στον κήπο ή την βεράντα μας. Δίνω λοιπόν συνταγούλα για νόστιμα πιτάκια με γέμιση[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτο τραπέζι της 25ης Μαρτίου θα πρωταγωνιστήσει και φέτος ο μπακαλιάρος με την σκορδαλιά, αλλά και οι νόστιμες παντζαροσαλάτες. Οι προτάσεις μας πολλές για το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο κοκκινόψαρο δεν δίνει μόνο ωραία σούπα, αλλά γίνεται επίσης πολύ νόστιμο μαγειρεμένο στον φούρνο με λαχανικά. Απολαμβάνουμε έτσι ένα χορταστικό φαγάκι, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία, είναι το μυδοπίλαφο. Η πιο αγαπημένη μου συνταγή είναι αυτή της θείας μου, νομίζω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ συνταγή αυτή δεν είναι νηστίσιμη βέβαια, γιατί περιέχει τυριά που δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά στο φαγάκι. Εάν τα αφαιρέσετε, έχετε ένα επίσης νόστιμο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι τσιπούρες είναι από τα πιο νόστιμα ψάρια και νομίζω αρέσουν στους περισσότερους. Φροντίζω να τις μαγειρεύω τακτικά και με διάφορους τρόπους, έτσι ώστε να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Όσοι αγαπούν τις πικάντικες γεύσεις, θα την λατρέψουν! Αγαπημένος μεζές για ουζάκι ή μπυρίτσα τώρα που ανοίγει ο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο μεζεδάκι αυτό έμαθα να το φτιάχνω από ένα ουζερί που δούλευα εδώ στη Χαλκίδα τα χρόνια της αθωότητας και μου άρεσε πάρα πολύ. Αν μάλιστα μπορείτε να το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπακαλιάρο απαιτεί η παράδοσή μας για την ημέρα της εορτής του Ευαγγελισμού. Μπακαλιάρο σας ετοιμάσαμε και εμείς!! Μαγειρεμένο στον φούρνο με ολόγλυκα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα όπως δεν την έχετε ξαναμαγειρέψει και ξαναγευτεί ποτέ!! Πέρκα με πατατούλες στον φούρνο, με μπόλικα τυριά και μυρωδικά μέσα σε μια απίστευτη σκορδάτη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr