Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά 4 ντομάτες χωρίς κοτσάνι και σπόρια 1 φλιτζάνι δυόσμος, μαϊντανός και άνηθος ψιλοκομμένοι 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο Λίγη μπίρα Λίγο αλεύρι Κυπριακές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (kidney beans) 1 κονσέρβα καλαμπόκι 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένες 1 μέτριο κρεμμύδι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 800 γρ. αμπελοφάσουλα 1/2 φλ.τσ. λιαστές ντομάτες σε ελαιόλαδο, στραγγισμένες, ψιλοκομμένες 6 φιλετάκια αντζούγιας 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕλληνική σαλάτα «Ανθός»: Για τον Μιχάλη Ψιλάκη, η μαγειρική συμβαίνει. Δεν διδάχθηκε τεχνικές, αλλά οι συνδυασμοί στα πιάτα του είναι μοναδικοί. Όταν ο κόσμος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛευτέρης Λαζάρου:«Ζαργάνα μου! Μία παλιά λαϊκή έκφραση που αναφέρεται στην κίνηση, τα μάτια και την ωραία φιγούρα. Αναφερόμενος στη ζαργάνα, έχω πάντα στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 4 -5 μέτριες πατάτες βρασμένες με τη φλούδα 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ.τσ. φυστίκια peanuts χοντροκομμένα στο multi 1/2 φλ.τσ. φρέσκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 500 γρ. φρέσκα κουκιά (μόνο τα στρογγυλά) 6-7 αβγά Μερικά κυκλαδίτικα λουκάνικα 1/2 φλιτζ. τσ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος 1/2 φλιτζ. τσ. κυκλαδίτικο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο σχήμα του ορεκτικού αυτού κάνει μια αναφορά στα κλασικά γλυκά «τρίγωνα» της ιδιαίτερης πατρίδας του Βασίλη Καλλίδη, της Θεσσαλονίκης, μόνο που[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami