Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Συνηθίζετε στα μέρη σας τη φράση «ακριβά 'ναι τα σφουγγάτα του»; Εμείς εδώ κάτω την χρησιμοποιούμε όταν κάποιος θεωρεί ακριβή ακόμη και την πιο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΉ μήπως ντιπ με ταραμά και αβοκάντο; Η ιδέα δεν ήταν δική μου. Μου την «ψιθύρισε» φίλη και συνάδελφος . Επειδή εμπιστεύομαι τις γευστικές της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠοίημα! Όταν η συζήτηση στο γραφείο μας πηγαίνει στο «τι τρώτε σήμερα εσείς» σχεδόν πάντα πέφτουν ιδέες που με κάνουν να προγραμματίζω το φαγητό της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓεμιστά μεσ’ το Χειμώνα! Γεμιστά μεσ’ το Χειμώνα; Υπό συνθήκες θα έλεγα. Γεμιστά με τις χειμωνιάτικες ντομάτες θερμοκηπίου δεν έχω φτιάξει ποτέ και ούτε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια πολύ απλή εκδοχή… Η σημερινή μου συνταγή δεν συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές της Κρήτης. Παρόλο που στο νησί μας η καλλιέργεια της ελιάς και η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌπως έχω ξαναγράψει οι συνταγές με χοχλιούς θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα ολόκληρο βιβλίο. Ένας από τους πιο συχνούς και νόστιμους τρόπους είναι με στάρι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓιαχνί εποχής, από τα πιο κλασικά κρητικά πιάτα! Έχω μαγειρέψει το λιγότερο τρεις φορές φέτος αυτό το φαγητό και ούτε φωτογραφίες έβγαλα ούτε ποσότητες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο τουρσί της επόμενης μέρας! Πρέπει να συμβαίνει στους περισσότερους εργασιακούς χώρους. Κάποιο κέρασμα που αρέσει- και η συνταγή του κυκλοφορεί αστραπιαία-,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτην κατάψυξή μας, για να νοστιμίζουμε σούπες και λαδερά! Θα μου πείτε πρώτη ανάρτηση του μήνα και κυριακάτικα δεν βρέθηκε ένα γλυκό ένα κέρασμα τέλος πάντων[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε «ευέλικτες» προσθαφαιρέσεις! Οι τακτικοί αναγνώστες της σελίδας μου θα έχουν διαπιστώσει ότι ένα από τα χαρακτηριστικά της μαγειρικής μου είναι η[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr