Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Πιάτο χρωματιστό, με πιπεριές πολύχρωμες γεμισμένες με ένα μείγμα διαφορετικών, πικάντικων τυριών και μπέικον. Πιάτο με διττή επιλογή. Αυτή του ορεκτικού αλλά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΦρέσκες γλυκές μελιτζάνες κατ΄ευθείαν από το μποστάνι, συνδυασμένες με τυρί τριμμένο να λιώνει στον ουρανίσκο και νόστιμη φέτα, με φρέσκια τομάτα και πικάντικα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια νόστιμη συνταγή Γεμιστών πέρα από την καθιερωμένη παραδοσιακή, κλασική συνταγή την οποία έφτιαχναν οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας, με ό,τι λαχανικό είχαν[...]
Πηγή: kitchenstori.esΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΙδανικός μεζές, εξαιρετική γεύση για να συνδυαστεί στο τραπέζι μας με τη σπιτική Τυροκαυτερή, που είναι τόσο καυτερή όσο μας αρέσει. Συνοδεύουν την όρεξή μας[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓλυκό κόκκινο καρπούζι κατ΄ ευθείαν από την καρδιά του καλοκαιριού και αλμυρή πικάντικη φέτα συνδυάζονται σ΄ ένα υπέροχο εναγκαλισμό για τους λάτρεις των[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤόσο αρωματικές, τόσο γευστικές και με ελάχιστο κόπο, μια τέλεια νοστιμιά!Πιπεριές χρωματιστές, μπόλικο σκόρδο, ελιές, κάπαρη, κόλιαντρο, κάρδαμο και φυσικά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠατατοσαλάτα χορταστική και αρωματική.Μια απλή βραστή πατατοσαλάτα μπορεί να νοστιμίσει, με την προσθήκη αρωματικών μπαχαρικών & βοτάνων, και να δώσει ένα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚουνουπίδι συνδυασμένο με νόστιμα υλικά, όπως τυριά, ζαμπόν, αμυγδαλόψιχα, με τελικό αποτέλεσμα ένα πιάτο Low Carb για όσους προτιμούν ή επιβάλλεται να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤα όσπρια είναι γνωστή τροφή των ανθρώπων από τα πολύ παλιά χρόνια. Οι πρωτεΐνες που περιέχουν μπορούν να υποκαταστήσουν ως ένα βαθμό τις ζωικές πρωτεΐνες, που[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣούπερ έξτρα μεζεδάκι/ amuse-bouche, με γέμιση γευστικά τυριά, όπως φέτα και κατίκι, με Ελληνικές ελιές Καλαμών, τυλιγμένη σε ρολάκια μελιτζάνας ψητής στο[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕθιμικά συνηθίζεται την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου να καταναλώνουμε ως έθνος ένα πολύ νόστιμο φαγητό της Ελληνικής Κουζίνας. Αυτό του παστού μπακαλιάρου[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ Ταραμοσαλάτα είναι ένα ντιπ με κρεμώδη και αφράτη υφή, που μαζί με την παραδοσιακή λαγάνα κρατάνε τα πρωτεία στο τραπέζι μας της Καθαρής Δευτέρας. Γίνεται[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓευστικές κροκέτες μπακαλιάρου συνοδευμένες με τι άλλο από σκορδαλιά τόσο σκορδάτη, όσο αντέχει η γεύση και το στομάχι μας. Δεν χρειάζονται περισσότερα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑνθοί κολοκυθιού γεμισμένοι με ένα μείγμα τυριού φέτας, αρωματικών βοτάνων και μαραθόσπορου. Βουτηγμένοι σε ένα αφράτο κουρκούτι μπύρας και τηγανισμένοι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤα σημερινά ντολμαδάκια γιαλαντζί (μόνο με ρύζι, χωρίς κιμά) έχουν διαφορετικά συστατικά από άλλα, που έχουμε προτείνει εδώ κατά καιρούς. Έχουν και διαφορετική[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕίναι ένα από τα πιο νόστιμα καναπεδάκια καπνιστού σολωμού. Η αφράτη μους με τυρί κρέμα και χοντρόκοκκη γαλλική μουστάρδα από καφέ σπόρους κάνουν αυτή τη μους[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣυναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό[...]
Πηγή: kitchenstori.es