Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
1 κιλό μικροσκοπικές πατατούλες (προτιμότερο βιολογικές), με τη φλούδα, καλά πλυμένες αλάτι 250 ml κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση Cabernet Sauvignon) 30 κόκκοι[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές 80 ml ελαιόλαδο 200 γρ. γραβιέρα ξερή ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία Πλένουμε καλά τις πατάτες και[...]
Πηγή: gastronomos.gr8 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο 200 γρ. φέτα, χοντροτριμμένη 200 γρ. κασέρι χοντροτριμμένο 100 γρ. γραβιέρα χοντροτριμμένη 2 κουτ. σούπας φύλλα βασιλικού,[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μεγάλο μαρούλι, καθαρισμένο, πλυμένο, στεγωμένο και χοντροκομμένο 1 σαλάτα, καθαρισμένη, πλυμένη, στεγωμένη και χοντροκομμένη (ή ένα ματσάκι ρόκα) 12 λεπτές[...]
Πηγή: gastronomos.grτα τρυφερά φύλλα από 2 πράσινα σαλατικά της αρεσκείας μας 150 γρ. κεράσια 3 κουτ. σούπας ξύγαλο* Σητείας ή κατίκι Δομοκού 2 κουτ. σούπας ξίδι, κατά προτίμηση[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 15 ρόγες από λευκό σταφύλι χωρίς κουκούτσια χυμός και ξύσμα από 1/2 ακέρωτο λεμόνι (προτιμότερο βιολογικό) 50 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr200 γρ. ταραμάς λευκός 100 γρ. ψωμί χωρίς κόρα 1/2 λίτρο ελαιόλαδο χυμός από 2 λεμόνια 1 κρεμμύδι ξερό Διαδικασία Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και μετά το[...]
Πηγή: gastronomos.grσαλατικά της αρεσκείας μας (ποσότητα αρκετή για 4 άτομα: π.χ. 1 λόλα, 1 σαλάτα, 1 μικρό μαρούλι) 6-8 φέτες καπνιστή γαλοπούλα ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μάτσο γλιστρίδα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια, χοντροκομμένη με το χέρι 700 γρ. μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, με τη φλούδα 1 αγγούρι, βιολογικό,[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 φλιτζ. τσαγιού αρακάς κατεψυγμένος 4 αυγά σφιχτοβρασμένα, κομμένα στα τέσσερα 8 αγκιναράκια του κουτιού, διατηρημένα στο λάδι, στραγγισμένα και καλά[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 αυγά 30 ml γάλα 1 πρέζα κύμινο, σε σκόνη 1 πρέζα μοσχοκάρυδο, σε σκόνη 1 πρέζα γαρίφαλο, σε σκόνη 1 πρέζα κάρδαμο, σε σκόνη 1/2 κουτ. γλυκού κόλιανδρο ξερό,[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μεγάλες φέτες από ψωμί της αρεσκείας μας 2 μικρά κολοκυθάκια, περασμένα από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη 2 μικρά καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, περασμένα[...]
Πηγή: gastronomos.gr300 γρ. φακές, χοντρές ή ψιλές 1 φύλλο δάφνης 2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης, ψιλοκομμένα (ή 1 κουτ. γλυκού ξερή, καλά κοπανισμένη ) 80 γρ. ελιές της[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 γεμάτα φλιτζ. τσαγιού χωριάτικη σαλάτα, με το λάδι της 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μάτσο ρόκα 2 φέτες πεπόνι 150 ml ελαιολαδο 50 ml ξίδι της επιλογής μας 1 κουτ. σούπας μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία[...]
Πηγή: gastronomos.gr8 κολοκυθάκια, μικροσκοπικά 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 μεγάλες φέτες από χωριάτικο ψωμί της αρεσκείας μας 1 - 2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό γαρίδες, κατά προτίμηση μεσαίες ή μικρές, φρέσκες ή κατεψυγμένες 1 κιλό ντοματίνια, κομμένα στα 2 ή στα 4, αν είναι μεγάλα 2 σκελίδες σκόρδου, σε λεπτά[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 + 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 αυγά 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη 200 γρ. σπανάκι -τα φύλλα- (έτοιμο, καθαρισμένο σε σακούλες στα ψυγεία μαναβικής των σούπερ[...]
Πηγή: gastronomos.gr