Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 500 γρ. φάβα (λουβάνα) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη λάδι τρούφας 2 κουταλιές ελαιόλαδο κάπαρη λιαστές ντομάτες αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο πλιγούρι μικρή το γνώριζα σαν ένα από τα βασικά συστατικά του γλυκού τραχανά της περιοχής μου, αυτό που στα καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα τον[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: Γαρίδες κομμένες σε φέτες ακτινίδια Λάδι Ξύδι βαλσαμικο Πιπέρι Αλάτι Εκτέλεση: Βράζουμε τις γαρίδες, τις καθαρίζουμε και βγάζουμε την μαύρη μεμβράνη από[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: Για την σάλτσα: 1/3 φλιτζανιού Ελαιόλαδο Λίγο Αλάτι ½ κοφτή κουταλιά μουστάρδα σκόνη 2 κουταλιές κετσαπ 1 κουταλιά ξύδι 1 κουταλιά ζάχαρη 1 κοφτή[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: Παντζάρια Αγκινάρες κονσέρβα Καλαμπόκι φροζεν Αγγουράκια τουρσί Τρούφα κουβερτούρα Ρύζι Αυγά βραστά Γιαούρτι Καρύδια κομμένα στα τέσσερα Εκτέλεση:[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΔροσερή σαλάτα με λαχανικά και φρούτα. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. στήθος κοτοπουλου ψημένο. 100 γρ ψημένα μανιτάρια. 1 αγγούρι σε φέτες 1 δεμάτι ρόκα 1 σγουρή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜανιτάρια, ο μύκητας που είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Άργησα να τα γνωρίσω ή μάλλον άργησαν να μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜανιτάρια, ο μύκητας που είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Άργησα να τα γνωρίσω ή μάλλον άργησαν να μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΆλλο ένα φαγητάκι που ήθελα να φτιάξω και ποτέ δεν προλάβαινα να ασχοληθώ. Αγαπημένο ορεκτικό, ελαφρύ και λάιτ θα έλεγα, αν δεν τηγανιστεί. Εύκολο, γρήγορο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά μανιτάρια ολόκληρα: 450 γρ. ελαιόλαδο: 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο (ή λάδι τρούφας): 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο: 1 μέτριο σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΦίνα, ανάγλυφη, με έκτυπη σχεδόν όψη και απλότητα που εντυπωσιάζει. Ζύμη σαν περγαμηνή εν είδει σκεύους και μέσα ζεστές ροδέλες, υγρές και πλήρεις[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: παξιμάδια λαδιού τοματίνια παπούλες μαϊντανός κάπαρη 2 αντσούγιες λιαστές τομάτες πουλ μπιμπέρ καπνιστή πάπρικα αγουρέλαιο ελιές θρούμπες φέτα ξυσμα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΥλικά μανιτάρια ολόκληρα 450 γρ. ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο (ή λάδι τρούφας) 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο 80 γρ. σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους. 12 κάστανα. 200 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε κύβους. 4 μελιτζάνες. 20 γρ. φρέσκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤοποθετούμε το χταπόδι, το λάδι, το κρασί, το κρεμμύδι και τη δάφνη σε μια μικρή κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε με το καπάκι κλειστό για περίπου 25 λεπτά. Βάζουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr