Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
500 γρ. μανιτάρια φρέσκα (ασπρομανίταρα πλευρώτους πορτομπέλο κ.λπ.) κομμένα σε φέτες 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 ματσάκι καυκαλήθρες 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: argiro.grΣυστατικά 6- πιπεριές κέρατο(διάφορα χρώματα) 1φλ.ρύζι γλασσέ 1 κρεμμύδι 1 σκελ.σκόρδο ½ ματσάκι μαιντανός 1 καρότο 1/2φλ.σταφίδες ξανθές Λάδι [...]
Πηγή: zannetcooks.comΓεια σας φίλες και φίλοι μου! Οι Γιορτές πέρασαν, και είναι ώρα για μια καλή αποτοξίνωση! Και τι καλύτερο από τα λαχανικά για να μπούμε στους σωστούς ρυθμούς[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΔιαλέγετε και παίρνετε – έτσι κι αλλιώς σε μετα-μνημονιακή φάση των «θεσμών» βρισκόμαστε, γι' αυτό άλλοι το λένε πράσινο πουρέ και άλλοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καταπληκτικό αυτό φαγάκι, μπορείτε να το πείτε και «τα γρήγορα γεμιστά». Η γιαγιά μου το έφτιαχνε σχεδόν πάντα στον ξυλόφουρνο και το έψηνε αφού[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔεν ξέρουμε κατά πόσο το όνομα της συνταγής παραπέμπει σε κάτι βαρύγδουπο και αλλόκοτο. Πρόκειται για απλούστατες πατάτες ψημένες στο φούρνο με μπόλικα φρέσκα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 10 μετρίες πιπεριές για γέμισμα 360 γρ. περίπου ρύζι γλασέ (2 κουταλιές σούπας ρύζι για κάθε μετρίου μεγέθους πιπεριά) 3-4 ντομάτες σε φέτες για να[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/4 μεγαλούτσικες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια αλάτι και πιπέρι 1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό (ή χυμός λεμονιού) 4 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: gastronomos.gr12 πιπεριές για γέμισμα 250-300γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα (υπολογίζουμε 2 κ.σ. ρύζι για κάθε μέτριου μεγέθους πιπεριά) 500γρ. ντομάτα κονκασέ φρέσκια ή[...]
Πηγή: cooklos.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤην Τρίτη 26 Ιουνίου (ναι τότε που είχε 40 βαθμούς) είχαμε τη χαρά μερικοί από τους foodbloggers να φιλοξενηθούμε στις κεντρικές αποθήκες των Σούπερ μάρκετ ΑΒ[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤα πρώτα φυλλαράκια της αρχίζουν να εμφανίζονται μέσα στις γλάστρες μου τον Μάιο. Και κάθε φορά χαίρομαι να την βλέπω να μεγαλώνει. Ίσως γιατί κάθε τέτοια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην Τρίτη 26 Ιουνίου (ναι τότε που είχε 40 βαθμούς) είχαμε τη χαρά μερικοί από τους foodbloggers να φιλοξενηθούμε στις κεντρικές αποθήκες των Σούπερ μάρκετ ΑΒ[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο Φθινόπωρο που μας πέρασε ήταν η εποχή για το φύτεμα των βολβών αλλά ξεχάστηκα... Θυμάστε που είχαμε ασχοληθεί ξανά με τους βολβούς το προηγούμενο Φθινόπωρο?[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΕξαιρετικό μεζεδάκι για ούζο ή τσίπουρο!!! Σκορδάτα μανιτάρια πλευρώτους, γλασαρισμένα με λίγο μπαλσάμικο, ενώ το άρωμα της ρίγανης απογειώνει την γεύση αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η φάβα συνήθως μαγειρεύεται σκέτη. Ένας διαφορετικός αλλά καθόλου πολύπλοκος τρόπος είναι να τη μαγειρέψουμε μαζί με ρύζι. Υλικά: 1 φλ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΌταν ξεκίνησα το Vegan in Athens είχα αποφασίσει ότι θα μοιράζομαι κυρίως ελληνικές και μεσογειακές vegan συνταγές – και πράγματι αυτό προσπαθώ να κάνω – για[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el