Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Υλικά 6 αυγά 600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 4 κουταλιές λευκό ξύδι 3 κουταλιές βούτυρο φρέσκο 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 14 μεγάλα μαρούλια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους 8 φιλέτα αντζούγιας σε λάδι, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 400 γρ. λινγκουίνι 4-5 κολοκυθάκια 2 σκ. σκόρδο 1/2 φλ.τσ. παρμεζάνα τριμμένη 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 3 άτομα) Ποικιλία ψαριών της αρεσκείας σας (βλ. παρασκευή) 1 αγγουράκι (σε πολύ πολύ λεπτές φετούλες) Ρόκα (ή χόρτα ή βλίτα κλπ) 1 ραπάνι λευκό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαρπάτσο βακαλάου με σαλάτα φρέσκιας αγκινάρας και σάλτσα ελιάς: Καρπάτσιο εξαιρετικού βακαλάου, σερβιρισμένο κατά το ιταλικό συνήθειο –το οποίο πριμοδοτεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ δυόσμος, το κόλιαντρο και η ψημένη πίτα για σουβλάκι δίνουν στη χωριάτικη αυτή μια πιο οριεντάλ γεύση, την οποία, παραδόξως, επιτείνει και η βινεγκρέτ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν η ντομάτα γίνεται σορμπέ, το αγγούρι ζελέ, το ελαιόλαδο και το κρεμμυδάκι πέστο, η φέτα και η ρίγανη μους και οι πολύχρωμες πιπεριές κόβονται σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiαπό μέσα ζουμερές και από έξω τραγανές, ίσως οι πιο νόστιμες πατάτες φούρνου που έφαγα ποτέ υλικά 8-10 μέτριες πατάτες 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουτ σουπ[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grυλικά αντράκλα (γλυστρίδα) ένα ματσάκι 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 2 δάκρυα μαστίχας αλάτι, πιπέρι, ανθός αλατιού παρασκευή Ζεσταίνουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 800 γρ. αμπελοφάσουλα 1/2 φλ.τσ. λιαστές ντομάτες σε ελαιόλαδο, στραγγισμένες, ψιλοκομμένες 6 φιλετάκια αντζούγιας 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝόστιμες πατάτες με μανιτάρια στο τηγάνι. Για χορτοφάγους και μη.....! Τι χρειαζόμαστε: 3 πατάτες κομμένες σε κύβους 1/2 κιλό μανιτάρια (κατά προτίμηση)[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 250 γρ. κριθαράκι χοντρό 150 γρ. τρυφερά φύλλα από σπανάκι (baby σπανάκι, κατά προτίμηση) 120 γρ. φέτα, χοντροκομμένη με το πιρούνι 10 τοματίνια,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 2 μεγάλες κριθαροκουλούρες Για το πέστο κάππαρης τα φύλλα από 1/2 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα 1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη, τριμμένη[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά για 4 άτομα 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος Mία σκελίδα σκόρδο Eλαιόλαδο Kουρκούτι για τεμπούρα 1 φιλέτο φρέσκου μπακαλιάρου ½ φιλέτο παστού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami30 σαλιγκάρια του βουνού, μαζεμένα και ταϊσμένα με τραχανά ή σιμιγδάλι. Τα ταΐζουμε 3 μέρες, μετά τα πλένουμε πολλές φορές. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα σε κρύο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grυλικά 1 στενόμακρη φραντζόλα ψωμί 1 φλ.τσ. ξινομυζήθρα 4-5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες φιλετάκια γαύρου μαρινάτου θυμάρι ξερό 1 φλ.τσ. μελιτζανοσαλάτα ελιές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami