Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comγια τη σαλάτα 1 κιλό μαρούλι σγουρό 200γρ. λουκάνικο βουβαλίσιο 20ml ούζο ή τσίπουρο με γλυκάνισο (1 σφηνάκι) 100γρ. μανούρι ή μυζήθρα 1 κόκκινη πιπεριά 50γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥπέροχα ρολάκια από φύλλο κρουύστας γεμιστά με κιμά και κατίκι δομοκού. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 κιλό κιμά 300 γρ. κατίκι δομοκού 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή εβδομάδα σε όλους! Πολλές υποχρεώσεις, άλλες ευχάριστες και άλλες όχι τόσο, με βοήθησαν να κάνω ένα διάλειμμα από τα blogs για μερικές μέρες. Εκτός[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑπό τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης, όπου οδηγήθηκε η παντεσπανική μας περιέργεια σε φάση γευστικής έξαψης, πήραμε –αφού ζητήσαμε και μας έδωσε μετά από[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ΠΡΩΤΗ ΟΛΩΝ!!! Δικαίως θεωρείται ότι η σαλάτα του Καίσαρα είναι η καλύτερη σαλάτα για ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι η αγαπημένη μου, μπορώ να την φάω και σαν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grγια τη σαλάτα 1 μεγάλη ρίζα μαρούλι σγουρό 200γρ. λουκάνικο χωριάτικο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο ½ φλιτζ. γραβιέρα τριμμένη 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά 200 γρ. μπακαλιάρος, ξαλμυρισμένος πολύ καλά 2 κόκκινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 3 κ.σ. μέλι 3 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 3 κ.σ. άσπρο γλυκό κρασί 4 αβγά 4 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο να επιλέγεις τα καλύτερα προϊόντα είναι μεγάλη τέχνη. Αλλά το να τα συνδυάζεις μεταξύ τους σε ενδιαφέρουσες συνθέσεις είναι επί της ουσίας μαγειρική, απλά,[...]
Πηγή: caruso.grΜεζές από σαλιγκάρια κοκκινιστά (σαλιγκάρια γιαχνί), αρωματισμένα με γαρίφαλο Η γευστική βόλτα στην μαγειρική σαλιγκαριών εγκαινιάστηκε με χοχλιούς[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη μαρινάδα 1 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή 1 κ.σ. κύμινο 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν ½ κ.γ. κόλιανδρος σε σπόρους 1 κύβο κότας 70 γρ. λευκό ξίδι 300 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com