Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Λέγεται έτσι γιατί μετά από 6 ώρες στο φούρνο, το χοιρινό γίνεται τόσο μαλακό που δεν χρειάζεται μαχαίρι να το κόψετε. Χρειάζεται απλά να το «τραβήξεις» με 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comYΛΙΚΑ 100γρ. στήθος κοτόπουλου ψηµένο στη σχάρα, 100γρ. διάφορα χόρτα της αρεσκείας σας, 50γρ. ντοµατίνια (Cherry tomatoes), 10γρ. φρέσκους σπόρους ροδιού,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com